Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

WETENSCHAP NIEUWS

Zeer zeldzame bevroren babymammoet ontdekt in Canada
Goudzoekers hebben dinsdag in de permafrost van Yukon, een gebied in het noordwesten van Canada, een gemummificeerde wolharige babymammoet gevonden. Het dier zou meer dan 30.000 jaar geleden op de wereld hebben gelopen, meldt de gemeente. lees meer»

Grootste bacterie ooit ontdekt: 'Als een mens ter grootte van Mount Everest'
Wetenschappers van het Lawrence Berkeley National Laboratory hebben de grootste bacterie ooit ontdekt. Deze reuzenbacterie is met het blote oog te zien, terwijl kleinere varianten zonder microscoop niet waar te nemen zijn. De ontdekking van de bacterie zet volgens de onderzoekers de wetenschap op zijn kop. lees meer»

Zes onderzoekers ontvangen hoogste onderscheiding in Nederlandse wetenschap
Zes onderzoekers zijn dit jaar beloond met de hoogste onderscheiding in de Nederlandse wetenschap: de Spinoza- en Stevinpremies. Thea Hilhorst, Klaas Landsman, Corné Pieterse en Ignas Snellen ontvangen de Spinozapremie. De Stevinpremies gaan naar Bas Bloem en Tanja van der Lippe. Het zestal krijgt ieder 2,5 miljoen euro om uit te geven aan wetenschappelijk onderzoek. lees meer»

'Ongeschonden' Romeins tempelcomplex ontdekt in Oost-Gelderland
Archeologen hebben een compleet en relatief ongeschonden Romeins heiligdom ontdekt in het Gelderse Herwen-Hemeling. Romeinse soldaten gebruikten de tempels om hun goden te aanbidden. De vondst is niet alleen voor Nederland, maar ook internationaal, zeer uitzonderlijk, meldt de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) maandag. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »