Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

WETENSCHAP NIEUWS

Tienerhersenen werden volgens onderzoek sneller oud tijdens coronalockdown
Hersenen van tieners zijn sneller verouderd tijdens de coronalockdowns, blijkt uit Amerikaans gepubliceerd onderzoek in Biological Psychiatry: Global Open Science. Hersenwetenschappers zagen op MRI-scans dat jonge hersenen zich tijdens de lockdown vergelijkbaar ontwikkelden als die van kinderen met chronische stress. lees meer»

Museum vindt resten van laatste Tasmaanse tijger na 86 jaar terug in vitrinekast
De resten van vermoedelijk de laatste Tasmaanse tijger zijn maandag teruggevonden in een Australisch museum. De schedel, botten en huid van het dier lagen ruim 86 jaar in een vitrinekast in de Tasmanian Museum and Art Gallery in Hobart. Door een administratieve fout was niet duidelijk dat ze van het inmiddels uitgestorven dier waren. lees meer»

Bouw van grootste radiotelescoop ter wereld gaat na dertig jaar van start
De bouw van de grootste radiotelescoop ter wereld begint maandag, schrijft BBC News. De schotels van de Square Kilometre Array (SKA) in West-Australië en Zuid-Afrika zullen samenwerken en een gebied van honderdduizenden vierkante meters beslaan. Onderzoekers gaan met de SKA theorieën van Albert Einstein toetsen en zoeken naar buitenaards leven. lees meer»

Planetoïde veroorzaakte miljarden jaren geleden enorme tsunami op Mars
Mars werd miljarden jaren geleden getroffen door een planetoïde die een tot wel 250 meter hoge tsunami veroorzaakte. Wetenschappers zeggen nu dat ze de inslagkrater op onze buurplaneet hebben gevonden. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »