Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

WETENSCHAP NIEUWS

Eeuwenoude dodentempel ontdekt in Egyptische necropolis Sakkara
Archeologen hebben in de Egyptische necropolis Sakkara opnieuw een grote ontdekking gedaan. Zo is onder meer een eeuwenoude dodentempel met meer dan vijftig doodskisten ontdekt, meldde het Egyptische ministerie van Toerisme en Oudheden zaterdag. lees meer»

Hoe zorgwekkend zijn de coronavarianten en wat betekent dit voor de vaccins?
Behalve over de besmettelijkere Britse variant maakt het OMT zich ook zorgen over varianten van het coronavirus uit Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Bij deze twee varianten is er bezorgdheid dat ze de kans op een tweede besmetting met het coronavirus vergroten. Dit weten we nu. lees meer»

Virgin Orbit lanceert succesvol raket met Boeing 747
Het is het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf Virgin Orbit zondag gelukt een raket vanonder een vliegende Boeing 747 de ruimte in te lanceren. De raket LauncherOne, die onder de linkervleugel van het toestel Cosmic Girl hing, werd succesvol voor de kust van Californië op een hoogte van ongeveer 10 kilometer gelanceerd. lees meer»

NASA onderbreekt eerste test met rakettrap voor maanmissies
De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA heeft zaterdagavond (Nederlandse tijd) voor het eerst de complete rakettrap van het Space Launch System (SLS) getest. Voor het eerst werden alle vier de motoren van SLS ontstoken en werden meerdere vluchtsystemen aangezet, maar ongeveer een minuut na de ontsteking sloegen de motoren af door een storing. De SLS-raket moet in 2024 astronauten richting de maan gaan schieten. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »