Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

WETENSCHAP NIEUWS

Verspreiding coronavirus via aerosolen lijkt soms mogelijk: dit weten we nu
Minuscule druppeltjes die lang in de lucht blijven zweven, zogenoemde aerosolen, waren dit voorjaar en deze zomer een belangrijk onderwerp van debat. Dragen ze bij aan de verspreiding van het coronavirus en wat zijn we hierover sinds mei dit jaar te weten gekomen? Dit is de stand van zaken. lees meer»

'Melkweg heeft klonterige halo waarin sterren worden gerecycled'
Astronomen van de universiteit van Iowa hebben ontdekt dat om de Melkweg, het sterrenstelsel waarin ons zonnestelsel zich bevindt, een "klonterige halo" hangt. Deze substantie bestaat uit hete gassen en materie die continu worden uitgestoten bij de geboorte en sterfte van sterren. lees meer»

NASA haalt stukje bodem van planetoïde op ruim twee jaar vliegen van aarde
De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA heeft in de nacht van dinsdag op woensdag met de sonde OSIRIS-REx een klein stukje bodem weggehaald van de planetoïde Bennu, die op 333 miljoen kilometer van de aarde staat. lees meer»

10.000 jaar oude voetstappen van (jong)volwassene en kleuter ontdekt in VS
Archeologen hebben in de Amerikaanse staat New Mexico de tienduizend jaar oude voetsporen van een (jong)volwassene en een kleuter ontdekt. De twee liepen ongeveer 1,5 kilometer, vlak bij een mammoet en een gigantische luiaard, maar ze leken hier geen erg in te hebben. Het zou mogelijk gaan om de oudste door vroege mensen achtergelaten voetsporen. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »