Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

WETENSCHAP NIEUWS

Hoe je volgens wetenschappers vrienden maakt (en houdt)
Als kind is het makkelijk, dan zorgt je moeder of vader ervoor dat je met vriendjes kan spelen. Als volwassene moet je op eigen houtje vrienden maken. Hoe doe je dat? En niet onbelangrijk: hoe houd je ze? Zes tips van wetenschappers. lees meer»

Snelste mieren ter wereld rennen 85 centimeter per seconde
De zilvermier, die in de Sahara leeft, is de snelste mier op aarde met snelheden van 85 centimeter per seconde. Dat ontdekten Duitse onderzoekers, die hun bevinding beschreven in het wetenschappelijke tijdschrift Journal of Experimental Biology. lees meer»

Komeet uit ander planetenstelsel op bezoek in ons zonnestelsel
Nederlandse en Poolse astronomen hebben een komeet uit een ander planetenstelsel in ons zonnestelsel gezien. De wetenschappers beschrijven de komeet 2I Borisov in het wetenschappelijke tijdschrift Nature Astronomy. lees meer»

480 miljoen jaar oude diertjes liepen 'polonaise'
Paleontologen hebben fossielen gevonden van 480 miljoen jaar oude trilobieten, die keurig op een rijtje liggen en dezelfde richting op wijzen. De fossielen in een 'polonaise' bieden een inkijkje in de evolutie van groepsgedrag, stellen de Franse, Zwitserse en Marokkaanse wetenschappers in het wetenschappelijke tijdschrift Scientific Reports. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »