Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

WETENSCHAP NIEUWS

Archeologen in Rome ontdekken altaar van mythische koning Romulus
Archeologen hebben vrijdag in de Italiaanse stad Rome een altaar onthuld dat vermoedelijk is gemaakt ter ere van een van de mythische stichters van de stad, Romulus. lees meer»

De superheldere ster Betelgeuze is aan het dimmen: komt er een explosie?
De Betelgeuze is een van de helderste sterren aan onze hemel, maar vrijdag is hij doffer dan we 'm ooit hebben gezien, aldus de Amerikaanse sterrenkundige Edward Guinan van de Universiteit van Vilanova. Astronomen wereldwijd zijn aan de telescoop gekluisterd: is de verminderde helderheid een voorbode van een supernova, een enorme explosie die ondanks de enorme afstand tussen de aarde en de ster met het blote oog zichtbaar moet zijn? En wanneer zou deze dan moeten plaatsvinden? lees meer»

Prehistorische bewoners van Sahara aten meerval en tilapia
De prehistorische bewoners van de Sahara leefden van onder meer meervallen en tilapia's, schrijven Belgische en Italiaanse wetenschappers woensdag in het vakblad PLOS ONE. lees meer»

'Gezondheid en toekomst van kinderen staan wereldwijd onder druk'
De gezondheid en toekomst van kinderen staan wereldwijd onder druk door klimaatverandering en op de jeugd gerichte marketing van producten als fastfood, suikerhoudende dranken, alcohol en tabak. Dit staat in een rapport van gezondheidsorganisatie WHO, kinderwelzijnsorganisatie UNICEF en medisch tijdschrift The Lancet. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »