Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

Zo wil Lucid Motors 'het betere Tesla' worden
Tesla gaat de geschiedenis in als het automerk dat de elektrische auto sexy maakte, met verleidelijk design en veel kilometers reikwijdte. Het nieuwe merk Lucid Motors komt net als Tesla uit Californië, maar wil in technologie en kwaliteit verder gaan. Volgende week wordt in Hilversum de eerste Nederlandse verkoopvestiging geopend. lees meer»

Video | Rijimpressie: Honda Civic Type R
Met de nieuwe Civic Type R introduceert Honda misschien wel de beste hatchback die de wereld ooit heeft gezien. Bekijk hier de rijimpressie van de Honda Civic Type R. lees meer»

Waarom de 'horrorpoller' zo veel verwarring veroorzaakt
De 'horrorpoller' in Den Haag was vorige week volop in het nieuws. De beruchte paal die als beweegbare verkeersbarrière in het wegdek kan verzinken, is daar zó vaak aangereden dat de gemeente hem heeft uitgeschakeld. Hoe kunnen weggebruikers zo'n paal over het hoofd zien? En wat zijn de gevolgen voor de verzekering? lees meer»

Nooit meer aan de laadpaal? Eerste Nederlandse accuwisselstation is een feit
In Tilburg is vorige week het eerste Nederlandse accuwisselstation voor elektrische auto's (EV's) geopend. Initiatiefnemer is de Chinese autofabrikant NIO die meent dat zo'n wisselstation een einde kan maken aan het telkens weer moeten opladen van elektrische auto's. Kan de Nederlandse EV-rijder zijn laadkabels binnenkort opbergen? lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »