Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

Tesla beleefde beste eerste kwartaal ooit: 88.400 nieuwe auto's afgeleverd
Tesla heeft in het eerste kwartaal van dit jaar 102.672 nieuwe auto's geproduceerd, waarvan er 88.400 afgeleverd werden. Daarmee beleefde het merk zijn beste eerste kwartaal tot nu toe. lees meer»

Wat betekent de huidige crisis voor de doorbraak van het elektrisch rijden?
2020 zou het jaar worden van de definitieve doorbraak van elektrisch rijden in Nederland. Met nieuwe, relatief betaalbare modellen op de markt, zakelijke rijders die nog altijd van fiscale voordelen gebruik kunnen maken en als klap op de vuurpijl de aankoopsubsidie voor particulieren. De coronacrisis zorgt onvermijdelijk voor een terugslag voor de elektrische auto. Maar kan uiteindelijk ook juist een positieve impuls geven. lees meer»

Video | Eerste rijtest: Ford Kuga PHEV
SUV's zijn nog altijd razend populair. Dat was voor Ford reden om een compleet nieuwe Kuga te ontwikkelen. Het model is tevens beschikbaar met plug-inhybrideaandrijflijn. Dat is goed voor de gemiddelde CO2-uitstoot van het merk, maar heeft de consument er ook wat aan? AutoWeek zocht het uit. lees meer»

General Motors en Honda kondigen samenwerking voor elektrische auto’s aan
General Motors (GM) en Honda gaan twee nieuwe en volledig elektrische auto's ontwikkelen. De modellen maken gebruik van het nieuwe platform voor elektrische auto's van GM, terwijl Honda zich zal richten op het ontwerp. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »