Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

Na 1 juli in sommige gevallen toch hogere bpm op nieuwe auto’s
Vanaf 1 juli mag alleen de zogeheten Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP) worden gebruikt om de hoogte van het bpm-bedrag voor nieuwe auto's te berekenen. Dit resulteert ondanks eerdere beloftes over het budgetneutraal invoeren ervan in sommige gevallen toch in hogere bpm, zo blijkt vrijdag uit een Kamerbrief. lees meer»

Europese Commissie verlengt geldigheid van verlopen rijbewijzen
De geldigheid van rijbewijzen die tijdens de coronacrisis zijn verlopen, wordt met zeven maanden verlengd. Dat heeft de Europese Commissie besloten, laat minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen weten. lees meer»

Volkswagen pompt ruim 2 miljard euro in elektrisch rijden in China
Volkswagen neemt een controlerend belang van 75 procent in zijn Chinese joint venture partner JAC, zo maakt het Duitse concern vrijdag bekend. Daarmee is een investering van 1 miljard euro gemoeid. Tevens neemt Volkswagen een belang in Gotion High-Tech Company, een producent van accupakketten. lees meer»

Video | Eerste rijtest: Audi A3
Van het viertal Audi A3, Seat Leon, Skoda Octavia en Volkswagen Golf fungeert de Audi als het luxe alternatief in de markt. De auto concurreert dan ook met modellen als de BMW 1 Serie en Mercedes A-Klasse in plaats van met de Opel Astra. AutoWeek zoekt uit hoe de nieuwe Audi A3 zich verhoudt tot de genoemde concurrenten. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »