Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

Het loopt geen storm met subsidiepotje voor nieuwe elektrische auto
Tot dusver is op ongeveer een derde van het subsidiepotje voor nieuwe elektrische auto's aanspraak gemaakt. Dat blijkt uit cijfers van de RVO, die belast is met het verlenen van subsidie op de aanschaf en lease van elektrische auto's. lees meer»

NU+ | Opkomst van de SUV bedreigt klimaatdoelen en verkeersveiligheid
Ongeveer de helft van alle nieuwe auto's die in Nederland worden verkocht, zijn SUV's. Gemiddeld rijden Nederlanders in steeds grotere auto's. Dat leidt tot extra gebruik van energie en grondstoffen, waardoor de klimaatdoelen lastiger haalbaar worden. Ook voor de verkeersveiligheid pakken de grotere wagens slecht uit. lees meer»

Video | Eerste kennismaking: BMW 5 Serie en i5
De komst van de geheel nieuwe BMW 5 Serie is een belangrijk moment voor de Duitse autofabrikant. Die vormt samen met de 3 en 7 Serie al vele decennia een pijler van het merk. De nieuwe 5 Serie is van meet af aan ook als elektrische versie te bestellen: die heet i5. In oktober 2023 komen de twee sedans naar Nederland. lees meer»

Video | Rijimpressie: Dacia Spring 65
De Dacia Spring is nog altijd de goedkoopste nieuwe elektrische auto. Dacia biedt het model aan met een potentere aandrijflijn: 65 pk. Kun je hiermee het drukke stadsverkeer achter je laten en met een gerust hart de buitenwegen opzoeken? AutoWeek zoekt het uit. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »