Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

Elektrischén knuffelbaar: Microlino vanaf volgend jaar te koop
De verrassende Microlino, een nieuwe elektrische auto die door sommigen als schattig wordt bestempeld, komt volgend jaar naar Nederland. Het design grijpt terug op de koddige BMW Isetta uit de jaren vijftig. lees meer»

Auto nog minder welkom in de stad
Steeds meer Nederlandse steden sluiten hun centrum af voor vrachtwagens en oudere auto's die op diesel rijden. En dat is nog maar het begin. Er zijn inmiddels plannen om alle auto's met uitlaatgas uit stadscentra te verbannen. lees meer»

Steeds meer deelauto's: coronacrisis gaf laatste zetje
Met de deelscooter naar de bioscoop of met de deelauto naar familie en vrienden: gebruik in plaats van bezit wordt steeds meer gemeengoed. Dat merken ook de aanbieders van deelauto's, die hun vloot en het aantal gebruikers steeds groter zien worden. NU.nl sprak met aanbieders MyWheels, Greenwheels en SHARE NOW over de markt en hoe deze zich ontwikkeld heeft. lees meer»

Autofabrikanten BMW en Daimler aangeklaagd in strijd tegen klimaatverandering
De Duitse klimaat-ngo DUH heeft een rechtszaken aangespannen tegen BMW en Daimler-dochterbedrijf Mercedes-Benz, zo bevestigt de advocaat van DUH Remo Klinger dinsdag in gesprek met Handelsblatt. De ngo heeft ook olie- en gasbedrijf Wintershall in het vizier, terwijl Greenpeace een zaak tegen Volkswagen in voorbereiding heeft. De bedrijven zouden te weinig doen om hun uitstoot van broeikasgassen terug te dringen. De door Milieudefensie gewonnen klimaatzaak tegen Shell dient als voorbeeld voor DUH. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »