Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

Ontwikkelen merken elektrische auto's voor zichzelf of vanwege regels?
Het afgelopen jaar is er een recordaantal elektrische auto's en modellen met plug-inhybrideaandrijflijn gepresenteerd. De auto-industrie presenteert zich groener dan ooit en wekt de indruk hiermee aan een grote vraag uit de markt te voldoen. De fabrikanten hebben de elektrificatie echter nodig om aan de dit jaar aangescherpte Europese CO2-regels te kunnen voldoen. lees meer»

Is de meest groene dieselbrandstof blauw?
Met termen als BlueMotion, EcoBlue, Bluetec en BlueHDi hint de auto-industrie al jaren bewust of onbewust op de kleur van een geheel nieuwe, duurzame autobrandstof, die de toekomst voor de dieselmotor mogelijk iets rooskleuriger maakt. PSA, moederbedrijf van onder meer Peugeot en Citroën, neemt het voortouw bij de acceptatie ervan. lees meer»

Eerste dubbeltest: Renault Captur tegen de Volkswagen T-Cross
Terwijl concurrenten als Volkswagen pas net actief zijn in de klasse van compacte cross-overs, heeft Renault alweer de tweede generatie van de Captur klaar. Is de eerste nog steeds de beste? lees meer»

Zo wil Mercedes-Benz een designmerk worden
De auto-industrie is aan verandering onderhevig. Waar het ene merk zich van autofabrikant tot techbedrijf wil ontwikkelen, richt Mercedes zich naar eigen zeggen op design. De Duitse autofabrikant opende onlangs een nieuwe designstudio in Zuid-Frankrijk. AutoWeek nam er een kijkje. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »