Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

Volkswagen bindt met nieuw elektrisch model de strijd aan met Tesla
Volkswagen heeft maandag de ID. Aero gepresenteerd, een studiemodel dat naar verwachting in vrijwel ongewijzigde vorm in productie zal gaan. Met de elektrische sedan gaat het Duitse merk voor het eerst de strijd aan met de Tesla Model 3. In 2023 moet de nieuwe elektrische Volkswagen op de markt komen. lees meer»

Hoe duurzaam is jouw camper of caravan eigenlijk?
Duurzaamheid is momenteel misschien wel het belangrijkste agendapunt van de auto-industrie. Verschillende merken werken hard aan het behalen van wettelijk opgelegde groene eisen. Nieuwe modellen die over hun gehele levenscyclus CO2-neutraal zijn, vormen voor de gehele sector het uiteindelijke doel. De kampeersector op dit gebied bevindt zich nog maar aan het prille begin. lees meer»

Maakt deze auto een einde aan de nadelen van waterstoftechnologie?
De start-up NamX en de Italiaanse ontwerpstudio Pininfarina willen in 2025 een waterstofauto op de markt brengen. Daarmee zijn ze niet de eerste en ook niet de enige. Toch is het in potentie een bijzonder product, want de auto maakt gebruik van verwisselbare waterstofpatronen. Daarmee willen de bedrijven een aantal nadelen van waterstoftechnologie wegwerken. Hoe zit dat precies? lees meer»

Wat betekent de i-Size-norm voor autostoeltjes?
Het zal je misschien wel eens opgevallen zijn dat er op de achterbank van moderne auto's speciale bevestigingspunten voor een kinderstoel zitten. Kinderen vanaf vijftien maanden mag je in een autostoeltje meenemen. Tot 135 centimeter moet je ze in een goedgekeurde autostoel vervoeren. Een nieuwe norm is de i-Size. Wat moet je daarover weten? lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »