Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ALGEMEEN NIEUWS

Warmste 23 juli ooit gemeten, woensdag plaatselijk 39 graden
Dinsdag is officieel de warmste 23 juli ooit gemeten in Nederland. Om 17.50 uur was het in De Bilt 31,7 graden, waarmee het oude warmterecord uit 2013 met 0,1 graad is gebroken, meldt Weerplaza. Woensdag wordt het nog heter en is de kans op 39 graden inmiddels groot. lees meer»

Tour dag 17: 'Kruijswijk moet op slotklim op Alaphilippe letten'
We zijn aangekomen bij etappe nummer zeventien in de Tour de France. Woensdag ligt er op 10 kilometer van de finish een heuvel waarop geletruidrager Julian Alaphilippe heel sterk zou kunnen zijn. Het is voor nummer drie Steven Kruijswijk zaak dat hij de Fransman goed in de gaten houdt. Verslaggevers Daan de Ridder en Bas Scharwachter blikken vooruit op de etappe naar Gap. lees meer»

PSV buigt in slotfase achterstand om in kleine zege op Basel in voorronde CL
PSV heeft de heenwedstrijd tegen FC Basel in de tweede voorronde van de Champions League dinsdag met 3-2 gewonnen. Treffers van Sam Lammers en Donyell Malen in de slotfase brachten de Eindhovenaren de zege. lees meer»

Klimaatverandering ontregelt winterslaap en voortplanting van dieren
Een grote groep dieren kan zich niet snel genoeg aanpassen aan het veranderende klimaat. Daardoor komen soorten met een grote populatie, zoals mussen, eksters en herten, in de problemen. De winterslaap, migratie en voortplanting van deze dieren worden ontregeld door de veranderende omstandigheden. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »