Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ALGEMEEN NIEUWS

Koopkracht daalt dit en volgend jaar met in totaal 4 procent door inflatie
Nederlanders gaan er in 2022 en 2023 in totaal zo'n 4 procent in koopkracht op achteruit. Dat komt mede door de dure energie en boodschappen. De hoge prijzen kunnen er ook voor zorgen dat zo'n 430.000 huishoudens in betalingsproblemen komen. lees meer»

Indonesië stelt ongehuwd samenwonen en seks buiten huwelijk strafbaar
Indonesië gaat met een nieuw, omstreden wetboek van strafrecht werken. In het nieuwe wetboek staat dat onder meer buitenechtelijke seks, ongehuwd samenwonen en seks voor het huwelijk strafbaar zijn. Belediging van de president en overheidsinstellingen kan ook tot vervolging leiden. lees meer»

Vakbonden zien aantal leden toenemen, maar groei is tijdelijk
Het zijn hoogtijdagen voor de vakbonden in ons land: de afgelopen maanden hebben zich tienduizenden nieuwe leden ingeschreven. Zelfs jongeren sluiten zich massaal aan nu hun koopkracht onder druk staat vanwege de torenhoge inflatie. De kostencrisis zorgt voor een opleving, maar dat wil niet zeggen dat er sprake is van een kentering, zeggen deskundigen tegen NU.nl. lees meer»

NU+ | Wat Louis van Gaal bedoelt met 'provocerende pressing'
Bondscoach Louis van Gaal had het zaterdag na de 3-1-overwinning op de Verenigde Staten in de achtste finales van het WK voetbal veelvuldig over de goed uitgevoerde "provocerende pressing" van Oranje. Maar wat bedoelt Van Gaal hier eigenlijk mee? En gaat hij deze tactiek ook gebruiken tegen Argentinië? lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »