Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ALGEMEEN NIEUWS

Legendarische Amerikaanse talkshowhost Larry King (87) overleden
De Amerikaanse presentator Larry King is zaterdag op 87-jarige leeftijd overleden, meldt Ora Media via het Twitter-kanaal van King. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt. lees meer»

RIVM meldt 5.487 positieve tests, iets meer dan gemiddeld (5.340)
Bij het RIVM zijn in het afgelopen etmaal 5.487 positieve coronatests gemeld. Dat zijn er iets meer dan het gemiddelde van de afgelopen zeven dagen (5.340). Het is de vierde dag op rij dat er meer besmettingen zijn gemeld dan het voortschrijdend gemiddelde. lees meer»

Boa's mogen de avondklok vanaf maandag handhaven
Buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) mogen de avondklok vanaf maandag handhaven, bevestigt Nederlandse BOA Bond-voorzitter Ruud Kuin zaterdag na berichtgeving van Hart van Nederland. De afgelopen dagen heeft de bond er bij het ministerie van Justitie en Veiligheid op aangedrongen boa's die bevoegdheid te geven. lees meer»

Honderden pro-Navalny-betogers opgepakt in Rusland, ook zijn vrouw zit vast
Op verschillende locaties in Rusland, van Sint-Petersburg tot Vladivostok, zijn aanhangers van Alexei Navalny zaterdag de straat opgegaan om te protesteren tegen de gevangenneming van de Russische oppositieleider. De veiligheidsdiensten in het land hebben inmiddels honderden demonstranten opgepakt, onder wie Yulia Navalnaya, de vrouw van Navalny. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »