Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ALGEMEEN NIEUWS

Grote steden gaan niet extra handhaven na heropening horeca
In de vier grote steden wordt vanaf maandag niet extra gehandhaafd bij horecazaken, als die vanaf 12.00 uur weer open mogen. Dat laten woordvoerders van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht aan NU.nl weten. Boa's grijpen alleen in bij "excessen" en veel wordt overgelaten aan de verantwoordelijkheid van ondernemers en klanten zelf. lees meer»

Twee horecagelegenheden in Hoogeveen verwoest na zeer grote brand
Twee horecagelegenheden in het centrum van het Drentse Hoogeveen zijn in de nacht van zaterdag op zondag verwoest na een zeer grote brand. Dat meldt RTV Drenthe zondag. lees meer»

Vijf vragen over (ja, wéér) een belangrijke Brexit-week
Ondanks dat de Britten in januari afscheid namen van de Europese Unie, is de Brexit nog steeds bezig. Sterker nog: aankomende week is voor de zoveelste keer een cruciaal moment in het proces. Vijf vragen over opnieuw een belangrijke week in dit ellenlange hoofdpijndossier. lees meer»

Opnieuw protest in meerdere steden VS, betogers negeren massaal avondklok
In meerdere steden in de Verenigde Staten was het in de nacht van zaterdag op zondag (Nederlandse tijd) opnieuw onrustig. De autoriteiten in verschillende grote steden, zoals Atlanta, Los Angeles en Chicago, hebben een avondklok ingesteld, maar dat weerhield mensen er niet van massaal de straat op te gaan. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »