Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ALGEMEEN NIEUWS

Willekeur rond discriminatielessen op scholen: 'Probleem steeds urgenter'
Hoe goed je op school les krijgt over discriminatie en racisme hangt nu vooral af van de interesse die je docent, school of docentenopleiding heeft voor dit maatschappelijke probleem. Dat zeggen docenten, lesaanbieders en experts in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs tegen NU.nl. lees meer»

Rellende boeren breken door afzetting politie bij huis minister Van der Wal
De situatie bij het huis van minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) was dinsdagavond zo onveilig dat agenten voor hun eigen veiligheid moesten kiezen. Zij grepen daarom niet direct in toen boeren door een afzetting braken, meldt de politie Gelderland. lees meer»

Nederlanders blijven massaal boodschappen en maaltijden bestellen
Nederlanders laten boodschappen, maaltijden en maaltijdboxen sinds de coronacrisis steeds vaker thuis bezorgen. Deze bezorgbedrijven boekten afgelopen jaar gezamenlijk een omzet van 3,9 miljard euro, een toename van maar liefst 278,6 procent ten opzichte van 2019. Dat is inclusief de bezorging van de reguliere supermarkten, blijkt woensdag uit een overzicht van het FoodService Instituut Nederland (FSIN) van vijfhonderd foodbedrijven in ons land. lees meer»

Waarom president Biden nog minder populair is dan Trump
De Amerikaanse president Joe Biden is nog minder populair bij de kiezer dan zijn omstreden voorganger, Donald Trump, op hetzelfde punt in diens regeringstermijn. Met de tussentijdse verkiezingen van later dit jaar en de presidentsverkiezingen van 2024 (met mogelijk een nieuwe strijd tegen Trump) in het vooruitzicht, plaatst dat Biden en zijn Democratische Partij in een netelige positie. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »