Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

FILM NIEUWS

NU+ | Timothée Chalamet is een tieneridool, maar speelt gerust een kannibaal
Een rode loper werd onlangs gesloten omdat zijn (jonge) fans té wild van hem werden. Timothée Chalamet is in enkele jaren uitgegroeid tot een fenomeen. Tieneridolen kiezen vaak voor charmante en veilige rollen, maar de acteur is in zijn nieuwe film Bones and All te zien als kannibaal. Hij denkt buiten de kaders en dat is onderdeel van zijn aantrekkingskracht. lees meer»

NU+ | Jury aan zet in misbruikzaak Weinstein, onduidelijk wanneer uitspraak volgt
Het juryoverleg in de misbruikzaak tegen voormalig filmproducent Harvey Weinstein in Californië wordt maandag hervat. Er liggen nog zeven aanklachten op tafel, nadat er eerder vier werden verworpen. lees meer»

Twin Peaks-acteur Al Strobel (83) overleden
De Amerikaanse acteur Al Strobel is op 83-jarige leeftijd overleden. Hij is vooral bekend als The One Armed Man in de tv-serie Twin Peaks. Producent Sabrina Sutherland liet namens Strobels familie aan Amerikaanse media weten dat de acteur vrijdag is overleden. lees meer»

Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen deze maand
Elke week breidt Netflix het aanbod verder uit met veel nieuwe series en films. Met deze maand: het tweede seizoen van Firefly Lane, fantasyfilm Troll en het moordmysterie Glass Onion: A Knives Out Mystery met Daniel Craig, die elders in de wereld in de bioscopen te zien is. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »