Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

FILM NIEUWS

'Jamie Lynn Spears in vervolg op Nickelodeon-show Zoey 101'
Jamie Lynn Spears, de zus van Britney Spears, is in beeld om wederom een rol op zich te nemen in de Nickelodeon-serie Zoey 101. De tienersitcom beleefde elf jaar geleden het slotseizoen en zou een rentree maken op de Amerikaanse televisie. lees meer»

Sylvester Stallone: 'Hollywood heeft me voorgelogen over Rocky-rechten'
Sylvester Stallone, die in de jaren zeventig bij het grote publiek doorbrak met de boksfilm Rocky, heeft er spijt van dat hij destijds niet heeft laten vastleggen dat hij (deels) eigenaar is van de rechten over het personage dat hij heeft bedacht. De acteur laat weten geen enkel eigendomsbelang te hebben over Rocky, die hij in totaal acht keer vertolkte. lees meer»

Baantjer het Begin en Niemand in de Stad op longlist Gouden Kalveren
Het Nederlandse Film Festival (NFF) heeft de voorselectie van de Gouden Kalveren bekendgemaakt. Onder meer Baantjer het Begin en Niemand in de Stad behoren tot de vijftien films die kans maken op een Gouden Kalf. lees meer»

Profiel Imanuelle Grives: 'Ik acteer puur op mijn intuïtie'
Imanuelle Grives werd afgelopen weekend bij het Belgische festival Tomorrowland opgepakt met een grote hoeveelheid drugs, die volgens de 34-jarige actrice bedoeld was voor de voorbereiding op een film waarin ze een drugshandelaar speelt. Een profiel van de actrice aan de hand van een aantal rollen. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »