Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

FILM NIEUWS

Teleurgestelde reacties na jubileumvertoning Friends in grote bioscopen
De landelijke jubileumvertoning van Friends bij Pathé, Vue en Kinepolis heeft zondag voor teleurstelling bij fans gezorgd. Op Twitter stromen reacties binnen van liefhebbers van de serie die zich bekocht voelen. lees meer»

Francis Ford Coppola vindt Marvel-films verwerpelijk
Regisseur Francis Ford Coppola, onder meer bekend van The Godfather en Apocalypse Now, vindt de superheldenfilms van Marvel verwerpelijk. Dat laat hij weten in een interview met &guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cudnVsdHVyZS5jb20vMjAxOS8xMC9mcmFuY2lzLWZvcmQtY29wcG9sYS1zYXlzLW1hcnZlbC1maWxtcy1hcmUtZGVzcGljYWJsZS5odG1s&guce_referrer_sig=AQAAAAFiUUoO-NtLnWCJqHHR6envelqWgumawxBfEHG_GSaJ1owBjZLGqQacS3x7LtjHSz5WCLRpL4EPRybJNqV8h-LOvcqRfeYjWL08WrChb4Rl9Cph9HQMm-gUEYjgUDJ4XMm3jd3RbECWQKRu81nXUMIL3EL5uVKRCLxj5tc-aGmA" target="_blank">Yahoo! News. lees meer»

Dwayne Johnson bevestigt start filmopnames Black Adam in juli 2020
Dwayne Johnson heeft bevestigd dat de opnames van de film Black Adam zullen beginnen in juli 2020. De acteur reageerde vrijdag via Twitter op een fan die een beeltenis van Johnson als het DC Comics-personage Black Adam had gebeeldhouwd uit blijdschap omdat de acteur het personage uit de stripboeken gaat spelen. lees meer»

Annet Malherbe vindt nieuwe secretaresserol niet lijken op Juffrouw Jannie
Annet Malherbe speelt in de nieuwe serie Harkum, waarin het gelijknamige dorp ineens een bedrag van 700 miljoen te besteden heeft, opnieuw een secretaresse. Toch is de rol volgens haar niet te vergelijken met het personage uit Jiskefet dat ze in de jaren negentig vertolkte. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »