Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

FILM NIEUWS

Nieuwe comedyserie over 'moedermaffia' in de maak voor Videoland
Videoland gaat een nieuwe comedyserie over opvoeding uitzenden: Moedermaffia. lees meer»

Nog eens vier vrouwen klagen Harvey Weinstein aan voor seksueel misbruik
Vier vrouwen hebben donderdag een aanklacht ingediend tegen Harvey Weinstein wegens aanranding en seksueel misbruik. Dat blijkt uit een nieuw rechtbankdocument van het Hooggerechtshof in New York. lees meer»

Cinetree biedt docu I Am Not Your Negro gratis aan na onrust Minneapolis
De Oscar-genomineerde documentaire I Am Not Your Negro is vrijdagavond gratis te bekijken via streamingplatform Cinetree. Initiatiefnemer Hanna Verboom wil daarmee een statement maken tegen het recente politiegeweld in Minneapolis. lees meer»

Vervolg op liveactionfilm Sonic the Hedgehog in de maak
De begin dit jaar verschenen film Sonic the Hedgehog krijgt een vervolg. Jeff Fowler is opnieuw als regisseur bij het project betrokken, schrijft The Hollywood Reporter. lees meer»

Dakota Johnson maakt zich zorgen over filmindustrie in coronatijd
Actrice Dakota Johnson, die met onder anderen Tracee Ellis Ross te zien is in de nieuwe film The High Note, vraagt zich af hoe acteurs straks weer aan het werk moeten tijdens de coronacrisis, aangezien het voor acteurs erg lastig kan zijn om afstand te houden van elkaar. lees meer»

The Office-makers nemen Amerikaanse regering op de hak in Space Force
De makers van The Office US klommen in 2018 meteen in de pen toen ze hoorden dat Donald Trump een nieuwe militaire ruimtemacht in het leven wilde roepen. Het resultaat is Space Force, een satirische serie waarin Steve Carell de leiding krijgt over de kersverse en peperdure legertak. NU.nl blikt vooruit op de comedyreeks, die vanaf vrijdag op Netflix te zien is. lees meer»

'Henry Cavill in gesprek over terugkeer als Superman'
Henry Cavill is in gesprek over een terugkeer als Superman in een aankomende film, meldt Variety donderdag. Een titel voor de film is niet bekend. lees meer»

Regisseur Norma Percy maakt docureeks over buitenlandbeleid Donald Trump
De Amerikaanse regisseur Norma Percy werkt aan een driedelige docureeks over het buitenlandbeleid van de Amerikaanse president Donald Trump. De reeks is al verkocht aan onder meer de VPRO en BBC, meldt Variety donderdag. lees meer»

Recensieoverzicht: Color Out of Space 'angstaanjagend en beklemmend'
De sciencefictionfilm Color Out of Space is vanaf 1 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. De film over buitenaards leven dat landt in de tuin van een door Nicolas Cage gespeelde alpacaboer is volgens de recensies een geslaagde comeback van regisseur Richard Stanley. lees meer»

Bioscopen gaan weer open: welke nieuwe films zijn er te zien?
Nu de bioscopen gesloten zijn, zijn veel filmreleases uitgesteld. Maar nu de filmzalen op 1 juni weer de deuren openen, verschijnen er ook weer nieuwe films. Dit zijn de vier films die komende week verschijnen. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »