Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

FILM NIEUWS

Nieuw op Netflix: Deze films en series verschenen afgelopen week
Elke week breidt Netflix het aanbod uit met nieuwe series en films. Deze week onder andere een sitcom van Jamie Foxx, Charlize Theron als actiebaas en de documentaire over het leven van rapper Snelle. lees meer»

Harry Potter- en Peaky Blinders-actrice Helen McCrory (52) overleden
De Engelse actrice Helen McCrory, bekend van rollen in onder meer Peaky Blinders en Harry Potter, is op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Haar man, acteur Damian Lewis, maakte haar overlijden vrijdagmiddag op Twitter bekend. lees meer»

Personage Aidan Shaw keert terug in vervolg op Sex and the City
John Corbett, die als het personage Aidan Shaw in Sex and the City en een van de filmvervolgen te zien was, zal zijn opwachting maken in het vervolg op de televisieserie. lees meer»

Ook Mads Mikkelsen krijgt een rol in vijfde Indiana Jones-film
Naast Phoebe Waller-Bridge en Harrison Ford is ook Mads Mikkelsen te zien in het vijfde deel van de Indiana Jones-filmreeks, meldt Deadline. lees meer»

Renée Zellweger speelt hoofdrol in nieuwe comedy over golfen
Renée Zellweger gaat de hoofdrol spelen in de film The Back Nine, meldt DeadlineAMPLT a> woensdag. De comedy gaat over een golfster die de sport op latere leeftijd weer oppakt. Het script is geschreven door Michael Patrick King, de scenarist van Sex And The City. lees meer»

Vervolg op Call My Agent in de maak ondanks eerder aangekondigd einde
Er is toch een vijfde seizoen in de maak van de Franse Netflix-serie Call My Agent, meldt Variety woensdag. Ook wordt er een filmvervolg gemaakt op de serie, waarover eerder werd aangekondigd dat het vierde seizoen ook het laatste zou zijn. lees meer»

Jonge maker met idee voor serie of film kan terecht bij nieuw talenttraject
Onder andere Netflix, de publieke omroepen en YouTube hebben de handen ineengeslagen voor het talentontwikkelingstraject Generation Inclusion. Op de website van dit project, die vanaf woensdagmiddag online staat, kan iedere jonge maker met een goed idee voor een film of een serie zich melden. lees meer»

Mamoun Elyounoussi ziet typecasting verdwijnen door jonge regisseurs
Mamoun Elyounoussi maakt steeds minder vaak mee dat hij voor de rol van een Marokkaans personage wordt gecast. De acteur, bekend van rollen in Sesamstraat en Mocro Maffia, denkt dat dit komt doordat jonge regisseurs minder aan typecasting doen. lees meer»

Stemacteur heeft spijt van Indiaas personage Apu in The Simpsons
Hank Azaria heeft zich verontschuldigd voor het feit dat hij als stemacteur jarenlang de stem van het Indiase karakter Apu in de cartoonserie The Simpsons insprak. De acteur beseft dat hij Apu neerzette als een stereotype. lees meer»

Natalie Portman krijgt hoofdrol in boekverfilming The Days of Abandonment
Natalie Portman gaat de hoofdrol spelen in de verfilming van het boek The Days of Abandonment van de Italiaanse schrijfster Elena Ferrante, meldt The Wrap. De actrice gaat de film, die gemaakt wordt voor HBO, ook coproduceren. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »