Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

FILM NIEUWS

Acteur Jon Voight ontvangt hoge onderscheiding van Donald Trump
Acteur Jon Voight heeft de National Medal of Arts toegekend gekregen. Donderdag ontvangt de vader van actrice Angelina Jolie uit handen van president Donald Trump de hoogste onderscheiding die een artiest kan krijgen van de Amerikaanse overheid, meldt Variety zondag. lees meer»

Derde seizoen The Crown: deze nieuwe acteurs maken hun opwachting
Het derde seizoen van de Britse serie The Crown gaat zondag in première op Netflix. NU.nl zet op een rijtje welke nieuwe acteurs hun opwachting maken in de nieuwe reeks over het Britse koningshuis, die zich afspeelt tussen 1964 en 1977. lees meer»

Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week
Elke week verschijnen er nieuwe films en series op Netflix. Met deze week onder meer Mars, The Toys That Made Us en de kerstfilm Klaus. lees meer»

Auteur Sin City werkt mee aan televisieversie van de stripreeks
Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarom een contract ondertekend, meldt Deadline vrijdag. Ook zijn de partijen dicht bij overeenstemming met de regisseur van de eerste Sin City-film uit 2005. lees meer»

Film Joker brengt wereldwijd meer dan 1 miljard dollar op
De film Joker heeft wereldwijd meer dan 1 miljard dollar (900 miljoen euro) opgeleverd. Deze prestatie is opvallend, gezien de grimmige toon en de daarbij behorende strenge keuring van de film in veel landen. lees meer»

Clive Owen gaat Bill Clinton spelen in American Crime Story
Clive Owen gaat de rol van de Amerikaanse president Bill Clinton spelen in het derde seizoen van American Crime Story: Impeachment, meldt Deadline vrijdag. lees meer»

Gary Oldman gaat spelen in Apple TV+-serie Slow Horses
Gary Oldman gaat een rol spelen in Slow Horses, een spionageserie die te zien zal zijn op de net gelanceerde streamingdienst AppleTV+. Dit meldt &utm_medium=email&utm_campaign=THR%20Breaking%20News_2019-11-15%2006:00:00_lgoldberg&utm_term=hollywoodreporter_breakingnews" target="_blank">The Hollywood Reporter op vrijdag. lees meer»

Freddie Prinze Jr.: Mijn gastrol in Friends was eigenlijk voor Tom Hanks
Het gastrolletje dat Freddie Prinze Jr. speelde in een aflevering van Friends was in eerste instantie bedoeld voor Tom Hanks, vertelt Prinze Jr. aan Entertainment Weekly. lees meer»

Frank Lammers: 'Nieuwe Netflix-film kan kerstklassieker worden'
Frank Lammers en Birgit Schuurman spreken samen met Henry van Loon de hoofdrollen van de eerste animatiefilm van Netflix in. Klaus heeft volgens Lammers en Schuurman de potentie een plek te krijgen tussen kerstklassiekers als The Grinch en Home Alone. lees meer»

Zoons Pierce Brosnan uitgeroepen tot Golden Globe-ambassadeurs
Paris en Dylan Brosnan, de zoons van Pierce Brosnan, worden samen Golden Globe Ambassador tijdens de uitreiking van de film- en televisieprijzen in januari. Dat meldt &utm_medium=email&utm_campaign=THR%20Awards%20Alerts_2019-11-14%2019:00:00_tberesford&utm_term=hollywoodreporter_therace_alerts" target="_blank">The Hollywood Reporter vrijdag. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »