Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

GEZONDHEID NIEUWS

Gezondheidsraad adviseert ook zwangere vrouwen griepprik te geven
De Gezondheidsraad adviseert het demissionaire kabinet ook zwangere vrouwen jaarlijks een griepprik aan te bieden. Met de griepprik worden pasgeborenen beschermd tegen ernstige complicaties door de griep. Daarbij hebben de aanstaande moeders zelf ook baat bij de prik, aldus het adviesorgaan. lees meer»

Gaan we door het coronavirus anders om met griep?
1,5 meter afstand, hoesten in je elleboog en bij de lichtste verkoudheid linea recta naar de teststraat. Voor COVID-19 zijn we streng, maar hoe zit dit met influenza (klassieke griep). Gaan we door het coronavirus nu ook anders en voorzichtiger om met griep? lees meer»

Waarom we minder calorieën verbranden naarmate we ouder worden
Gezond oud(er) worden begint met een gezond gewicht, zodat hart- en vaatziekten, kanker, alzheimer en beroertes minder kans krijgen om toe te slaan. Maar hoe ouder we worden, hoe moeilijker het lijkt om af te vallen. Hoe komt dat? lees meer»

Meeroken ook ongezond voor je hond of kat
Stoptober staat weer voor de deur. Duizenden mensen stoppen in de maand oktober met roken, of doen een poging daartoe. In de rubriek Gezond of niet duikt gezondheidsjournalist Tijn Elferink in een onderwerp waar verwarring over bestaat. Hoe ongezond is roken voor je hond of kat? lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »