Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

GEZONDHEID NIEUWS

Nog veel onwetendheid over veelvoorkomende complicatie zwangerschapsdiabetes
Naar schatting krijgt minstenséén op de twintig vrouwen zwangerschapsdiabetes. Maar niet iedere zwangere vrouw houdt er rekening mee. Die onwetendheid is niet zonder gevaar, zeggen experts. In het rijtje met risico's staan onder meer een te grote baby en complicaties bij de bevalling. Ook is de kans een stuk groter dat je na de zwangerschap diabetes type 2 krijgt, net als je kind in zijn of haar latere leven. lees meer»

De ramadan is begonnen: hoe pak je het verstandig aan?
Elke week stellen we een gezondheidsvraag aan een medisch deskundige. Deze week is dat een vraag in het kader van de ramadan die dinsdag is begonnen: is vasten gezond? En hoe pak je het verstandig aan? Huisarts en leefstijldeskundige Jacqui van Kemenade: "Kies voor langzame koolhydraten, dan hou je het beter vol." lees meer»

Hoe de coronacrisis bestaande verschillen uitvergroot
Woensdag was het Wereldgezondheidsdag. Gezondheidsorganisatie WHO roept op de wereld gezonder en eerlijker te maken voor iedereen. COVID-19 vergroot gezondheidsongelijkheid, ook in Nederland. Vooral bij bepaalde groepen is het fysieke en mentale welzijn verslechterd. lees meer»

Coronacrisis heeft invloed op onze slaap: 'We staan later op en slapen langer'
We staan later op en worden vaker wakker zonder wekker. De coronacrisis heeft ook invloed op onze slaapgewoontes. In de rubriek Gezond of niet duiken we in een onderwerp waar verwarring over bestaat. Dit keer: slapen we beter door de lockdown? lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »