Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

INTERNET NIEUWS

Amazon stelt in patent voor Alexa continu audio te laten opnemen
Amazon heeft een &Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1=%2220190156818%22.PGNR.&OS=DN 20190156818&RS=DN 20190156818" target="_blank">patent ingediend om zijn spraakassistent Alexa continu audio te laten opnemen, ook voordat een gebruiker de speaker heeft geactiveerd door 'Alexa' te zeggen. De patentaanvraag werd ontdekt door Buzzfeed. lees meer»

'Huawei levert software voor het beheren van klantgegevens KPN'
De Chinese telecomfabrikant Huawei, dat onder een vergrootglas ligt vanwege Amerikaanse beschuldigingen van spionage, heeft software geleverd aan KPN waarmee de klantgegevens van de provider worden beheerd, meldt Trouw. lees meer»

Overzichten van politieke advertenties op sociale media zijn onvolledig
De advertentieoverzichten die Facebook, Google en Twitter in aanloop naar de Europese Parlementsverkiezingen online hebben geplaatst moeten de transparantie vergroten, maar waren in aanloop naar en op de Nederlandse stemdag nog onvolledig en vertoonden meer gebreken, blijkt uit een analyse van NU.nl. lees meer»

'Microsoft levert geen Windows meer aan Huawei'
Ook Microsoft trekt zijn handen af van Huawei en levert vanaf nu geen Windows-licenties of andere diensten meer aan de Chinese techgigant, schrijft de Chinese South China Morning Post vrijdag op basis van bronnen betrokken bij de zaak. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »