Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

GAMES NIEUWS

Cyberpunk 2077 met vijf maanden uitgesteld tot september 2020
De dystopische game Cyberpunk 2077 is met vijf maanden uitgesteld. Het spel wordt niet in april, maar op 17 september uitgebracht, maakt ontwikkelaar en uitgever CD PROJEKT bekend op zijn website. Het bedrijf heeft de extra tijd naar eigen zeggen nodig om de game te perfectioneren. lees meer»

Xbox One-games voortaan via streaming op Android-telefoons speelbaar
Het is vanaf vrijdag ook in Nederland mogelijk om Xbox One-games via een console naar een Android-smartphone of -tablet te streamen, maakt Microsoft bekend op zijn website. Het gaat om een versie van de dienst die bedoeld is voor gebruikers die functies die nog in ontwikkeling zijn willen testen. lees meer»

Fortnite-spelers kunnen zich verkleden als populaire streamer Ninja
Spelers van het populaire schietspel Fortnite kunnen zich vanaf donderdag verkleden als de populaire videostreamer Ninja, het pseudoniem van de Amerikaanse gamer Richard Tyler Blevins. Later volgen ook zogenoemde skins van andere videomakers, zoals Loserfruit en TheGrefg, maakt ontwikkelaar Epic Games bekend op zijn website. lees meer»

Nintendo-pretpark in Japan moet een levensgrote videogame worden
Het pretpark Super Nintendo World in de Japanse stad Osaka moet een levensgrote videogame worden, schrijft een verslaggever van persbureau Bloomberg die dinsdag aanwezig was bij een persconferentie over het park. Daar werd onder meer bekendgemaakt dat bezoekers van het park een armband krijgen die ze kunnen koppelen aan een app op hun smartphone. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »