Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

GAMES NIEUWS

Games van de maand: Callisto Protocol, Midnight Suns en meer
Aan het eind van de maand bespreekt NU.nl de belangrijkste nieuwe games. Met ditmaal Callisto Protocol, Marvel's Midnight Suns, Chained Echoes en Vampire Survivors. lees meer»

Microsoft: Sony verplicht gamestudio's om Xbox uit te sluiten
Sony probeert de overname van Activision Blizzard door Microsoft tegen te houden. In reactie heeft Microsoft nu hard uitgehaald naar Sony. Volgens de softwaregigant zou Sony gameontwikkelaars onder druk zetten om games niet uit te brengen op de Xbox van Microsoft. lees meer»

Getest: Dit is de beste gamelaptop tot 1.400 euro
Speel je vaak games op je laptop, dan wil je een snelle alleskunner die geschikt is voor gaming. Tweakers ging op zoek naar het beste model in de prijscategorie tot 1.400 euro. lees meer»

Review: World of Warcraft Dragonflight maakt de game vrijer en complexer
Na een paar jaar kwakkelen lijkt World of Warcraft weer wat de eigen identiteit terug te vinden. Het nieuwste uitbreidingspakket weet zich veel beter te onderscheiden van voorgangers, hoewel duidelijk wordt dat de onderliggende game een dagje ouder begint te worden. lees meer»

Amerikaanse gamers proberen overname van Activision Blizzard tegen te houden
Een groep Amerikaanse gamers is naar de rechter gestapt. Ze willen voorkomen dat Microsoft gameontwikkelaar Activision Blizzard, bekend van de spellenreeks Call of Duty, overneemt. lees meer»

Games van de maand: God of War, Pokémon, Pentiment en Tactics Ogre
Aan het eind van de maand bespreekt NU.nl de belangrijkste games die zijn verschenen. Met ditmaal God of War Ragnarök, Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, Pentiment en Tactics Ogre: Reborn. lees meer»

Canadese ouders kunnen makers Fortnite aanklagen om gameverslaving
Een Canadese rechter heeft de weg vrijgemaakt voor een collectieve rechtszaak tegen Epic Games, de maker van het populaire schietspel Fortnite. Kinderen zouden zichzelf hebben verwaarloosd omdat ze verslaafd waren aan de game, meldt BBC News. lees meer»

Elden Ring en God of War Ragnarök grote winnaars van Game Awards
Elden Ring en God of War Ragnarök zijn dit jaar de grote winnaars van &ab_channel=thegameawards" target="_blank">The Game Awards.​De fantasygames sleepten respectievelijk vier en zes prijzen in de wacht. lees meer»

NU+ | 50 jaar Pong: bewegende blokjes waren het eerste grote gamesucces
Het stelt weinig voor: twee bewegende streepjes die een blokje overkaatsen. Maar in 1972 was Pong hét spel dat videogames op de kaart zette. Vijftig jaar later zijn computers en games een stuk complexer. lees meer»

Medebedenker van game-icoon Sonic opgepakt wegens handel met voorkennis
Yuji Naka, medebedenker van het beroemde gamepersonage Sonic the Hedgehog, is gearresteerd. Dat meldt het Japanse nieuwsmedium Fuji News Network vrijdag. De ontwerper wordt ervan verdacht met voorkennis aandelen in een gameontwikkelingsbedrijf gekocht te hebben. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »