Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

GAMES NIEUWS

Amazon ziet af van ontwikkeling openwereldgame van Lord of the Rings
De gamestudio van Amazon gaat geen spel meer ontwikkelen die gebaseerd is op The Lord of the Rings-trilogie, meldt het bedrijf zaterdag. Reden van de annulering is onenigheid tussen Amazons gamestudio en het Chinese techbedrijf Leyou Technologies Holdings, met wie de internetgigant de game zou ontwikkelen. lees meer»

NVIDIA verdubbelt maandprijs gamedienst GeForce NOW voor nieuwe leden
Chipmaker NVIDIA heeft donderdag nieuwe abonnementen aangekondigd voor zijn gamestreamingdienst GeForce NOW. Het bedrijf vervangt het bestaande Founder-abonnement voor een versie die Priority heet. Die kost 9,99 euro per maand in plaats van het oude bedrag van 5,49 euro. lees meer»

Gameconferentie E3 gaat dit jaar door als online evenement
De grote gamebeurs E3 gaat dit jaar door als digitaal evenement, maakt organisator Entertainment Software Association (ESA) dinsdag bekend op zijn website. Vorig jaar werd de beurs geannuleerd vanwege de coronacrisis. lees meer»

PlayStation 3-spelers kunnen vanaf de zomer geen digitale games meer kopen
Sony sluit in juli de deuren van de PlayStation Store op de PlayStation 3 en de PlayStation Portable. Vanaf dat moment kunnen bezitters van de apparaten geen digitale games meer kopen via de online winkel. Op 27 augustus sluit ook de winkel voor de PlayStation Vita, maakt Sony bekend op zijn website. lees meer»

40 jaar Mario: van onbekende Jumpman tot game-icoon
Wie met een creatief oog naar de kalender kijkt, ziet dat het vandaag Mario-dag is. 10 maart, afgekort als Mar10. Dit jaar is het extra reden voor een feestje, want precies veertig jaar geleden verscheen Mario voor het eerst in een game. lees meer»

Seizoen 6 van Fortnite deze week begonnen: dit is er allemaal nieuw
Het zesde seizoen van het nog steeds razend populaire schietspel Fortnite is dinsdag van start gegaan. We zetten op een rij wat er allemaal nieuw is in de grote game-update. lees meer»

Pokémon is 25 jaar oud: een terugblik van Red tot Shining Pearl
Precies 25 jaar lagen ze voor het eerst in de schappen: Pokémon Red en Pokémon Green. Een bescheiden Japanse release, die zou uitgroeien tot de op een na meest succesvolle gamereeks aller tijden, net achter Mario. lees meer»

Microsoft maakt sommige Bethesda-games exclusief voor Xbox en pc
Microsoft-topman Phil Spencer schrijft in een blogbericht dat "sommige nieuwe games van Bethesda in de toekomst alleen beschikbaar komen voor spelers op Xbox en pc". Spencer noemde nog geen titels van exclusieve spellen. lees meer»

EU keurt overname van Fallout-maker Bethesda door Microsoft goed
De Europese Commissie (EC) heeft de overname van Bethesda-moederbedrijf ZeniMax door Microsoft goedgekeurd, blijkt uit een bericht op de website van de EC. Microsoft legt 7,5 miljard dollar (zo'n 6,3 miljard euro) neer voor ZeniMax. lees meer»

Nieuwe Harry Potter-game krijgt naar verluidt transgender personages
In de aankomende Harry Potter-game Hogwarts Legacy wordt het mogelijk om een transgender personage te ontwikkelen, meldt Bloomberg dinsdag op basis van anonieme bronnen die aan het spel werken. Dat is opvallend, omdat Harry Potter-auteur J.K. Rowling eerder werd beschuldigd van transfobie. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »