Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

GAMES NIEUWS

Hacker plaatst schofferende teksten op sociale media gamebedrijf 2K
De Amerikaanse gamemaker en uitgever 2K is vrijdagavond getroffen door een hack. De hackers plaatsten schofferende en racistische teksten op Facebook, Twitter en andere socialemedia-accounts van het bedrijf. lees meer»

'Data van 450.000 spelers kaartspel Magic: The Gathering Arena gelekt'
De namen, e-mailadressen en wachtwoorden van meer dan 450.000 spelers van het kaartspel Magic: The Gathering waren tot mogelijk twee maanden lang online onbeveiligd in te zien. Het gaat om gebruikers van de online variant Arena. lees meer»

Deze games kan je op 19 november spelen op Stadia
Op 19 november introduceert Google de nieuwe gamestreamingdienst Stadia in Nederland en maandag maakte de techgigant bekend welke games er gespeeld kunnen worden vanaf die dag. lees meer»

Mongolen bestormen Brits kasteel in trailer Age of Empires IV
Microsoft toonde tijdens een Xbox-evenement de eerste beelden van Age of Empires IV. De releasedatum is nog niet bekend. lees meer»

Microsoft brengt gamestreamingdienst xCloud in 2020 naar West-Europa
Microsoft brengt zijn streamingdienst xCloud volgend jaar officieel uit, maakte het bedrijf donderdag bekend tijdens zijn X019-evenement. De dienst komt ook in West-Europa beschikbaar. lees meer»

World of Warcraft verwelkomt dankzij Classic recordaantal nieuwe abonnees
De fantasy- en avonturengame World of Warcraft kreeg nog nooit eerder zo veel nieuwe abonnees als in het afgelopen kwartaal, maakt uitgever Activision Blizzard bekend in zijn recentste kwartaalcijfers. De franchise maakte de grootste groei in het aantal abonnees door dankzij het uitbrengen van de retrovariant World of Warcraft Classic. lees meer»

Chinees team wint WK League of Legends en kan miljoen bijschrijven
Het Chinese team FunPlus Phoenix heeft zondag het wereldkampioenschap van de populaire online pc-game League of Legends gewonnen. Het Aziatische team versloeg het Europese team G2 Esports en kan tenminste 1 miljoen euro bijschrijven op de rekening. lees meer»

Nederlander Hermen Hulst wordt nieuwe baas van gameafdeling PlayStation
De directeur van Guerrilla Games, Hermen Hulst, vertrekt bij de Nederlandse gamestudio en wordt het hoofd van PlayStation Worldwide Studios. Hij volgt Shawn Layden op, die in oktober vertrok. PlayStation maakt de nieuwe aanstelling van Hulst donderdag wereldkundig. lees meer»

'Valve werkt mogelijk aan Stadia-concurrent Steam Cloud Gaming'
Valve is mogelijk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe dienst genaamd Steam Cloud Gaming. Dit blijkt uit code die gelekt is via een partnersite van Steam. Met de mogelijke dienst kan Valve gaan concurreren met Stadia van Google. Valve heeft echter nog niets officieel aangekondigd. lees meer»

China verbiedt minderjarigen om tussen 22.00 en 8.00 uur te gamen
China verbiedt minderjarigen in het land om tussen 22.00 uur en 8.00 uur te gamen. Die stap is onderdeel van een zestal maatregelen die jongeren onder de achttien jaar moeten beschermen tegen nadelige effecten van games. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »