Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

GAMES NIEUWS

Veertig jaar Pac-Man: ontwikkelaar brengt klassieke game uit op Twitch
Pac-Man bestaat vrijdag veertig jaar. Gameontwikkelaar en uitgever Bandai Namco viert dat onder meer met de aankondiging dat de klassieke game wordt uitgebracht op streamingplatform Twitch. Het is nog onduidelijk wanneer het spel precies beschikbaar wordt. lees meer»

Video | Dit zijn de grootste games die in juni verschijnen
Van Valorant tot The Last of Us Part II: dit zijn de grootste games die in juni verschijnen. lees meer»

Xbox geeft preview van app om schermtijd kinderen in de gaten te houden
Microsoft heeft donderdag een preview van de Xbox Family Settings App gedeeld. Ouders en verzorgers kunnen met de app via hun telefoon de gameactiviteiten van hun kinderen op Xbox One-consoles beheren. lees meer»

Manchester United klaagt makers Football Manager aan voor gebruiken naam
Manchester United klaagt de makers van de Football Manager-spellen aan omdat de naam van de club "uitgebreid gebruikt wordt" in het spel, schrijft The Guardian vrijdag. Volgens de Engelse voetbalclub is dat een inbreuk op haar handelsmerk. lees meer»

Microsoft onderzoekt mogelijk gelekte broncode van de originele Xbox
Microsoft doet onderzoek naar de mogelijk gelekte broncode van de originele Xbox, zegt een woordvoerder tegen The Verge. Volgens de Amerikaanse nieuwssite, die schrijft te kunnen bevestigen dat het om de originele software gaat, verscheen de broncode begin mei online. lees meer»

Maker verwijdert controversiële antivalsspeelsoftware uit DOOM Eternal
De controversiële antivalsspeelsoftware Denuvo Anti-Cheat verdwijnt binnenkort uit DOOM Eternal. Dat maakte gamemaker id Software woensdagavond bekend in een post op Reddit. lees meer»

Olav Mol verzorgt voor het eerst Nederlands commentaar in officiële F1-game
De Formule 1-game F1 2020 wordt voorzien van commentaar door Olav Mol, maakt ontwikkelaar en uitgever Codemasters dinsdag bekend. Het is voor het eerst dat een F1-game een Nederlandse commentator krijgt. lees meer»

Video | Zo klinkt het commentaar van Olav Mol in officiële F1-game
De Formule 1-game F1 2020 wordt voorzien van commentaar door Olav Mol, maakt ontwikkelaar en uitgever Codemasters dinsdag bekend. Het is voor het eerst dat een F1-game een Nederlandse commentator krijgt. lees meer»

Mijlpaal voor Minecraft: 200 miljoen spelexemplaren verkocht
De populaire openwereldgame Minecraft heeft de mijlpaal van 200 miljoen verkochte spelexemplaren behaald, blijkt maandag uit cijfers van Microsoft. Dat zijn er 24 miljoen meer dan in september vorig jaar, toen stond het aantal nog op 176 miljoen verkochte exemplaren. lees meer»

Gezocht: Animal Crossing-expert om Hongkongs bedrijf op kaart te zetten
Het Hongkongse bedrijf Yummy House wil gamers gaan betalen om de Nintendo Switch-game Animal Crossing te spelen. Het voedselbedrijf zoekt via Facebook naar een Animal Crossing-expert die een eiland kan bouwen waarop de producten van Yummy House gepromoot worden. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »