Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

GAMES NIEUWS

Netflix wil aanbod van mobiele games dit jaar verdubbelen
Netflix wil zijn aanbod van mobiele games voor het eind van het jaar verdubbelen, meldt CNBC. De spellen hebben tot nu toe weinig succes geboekt. lees meer»

Games van de maand: Stray, Xenoblade Chronicles 3 en As Dusk Falls
Aan het eind van de maand bespreekt NU.nl de belangrijkste games die zijn verschenen. Ditmaal komen Stray, Xenoblade Chronicles 3, As Dusk Falls, Coromon en Azure Striker Gunvolt 3 aan bod. lees meer»

Nintendo verkoopt minder Switch-consoles door aanhoudend chiptekort
De wereldwijde chiptekorten hebben ervoor gezorgd dat Nintendo in het afgelopen kwartaal een miljoen minder Switch-consoles heeft verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. Het verkocht er ruim 3,4 miljoen, wat neerkomt op een daling van 23 procent, maakt het Japanse bedrijf bekend in zijn kwartaalcijfers (pdf). lees meer»

GTA VI verschijnt mogelijk in 2024 en krijgt voor het eerst vrouw als hoofdpersoon
Het duurt nog zeker twee jaar voordat een nieuw deel in de Grand Theft Auto-serie verschijnt. GTA VI komt op zijn vroegst in 2024 uit, schrijft Bloomberg op basis van ingewijden. Voor het eerst in het spel zal een vrouwelijk hoofdpersonage speelbaar zijn. lees meer»

Sony test ondersteuning voor beelden in 1440p-resolutie op PlayStation 5
De PlayStation 5 krijgt ondersteuning voor beeldschermen met een maximale resolutie van 1440p. Een testversie van de PlayStation 5-software biedt al toegang tot de resolutie, die vooral een uitkomst zal bieden voor mensen die op een gamingmonitor spelen. lees meer»

World of Warcraft Classic-uitbreiding verschijnt op 26 september
Gameontwikkelaar Blizzard brengt op 26 september een uitbreiding voor zijn hernieuwde uitgave van World of Warcraft uit. Het gaat om een nieuwe versie van de Wrath of the Lich King-uitbreiding, die oorspronkelijk uitkwam in 2008. lees meer»

Review: Xenoblade Chronicles 3 wordt na twintig uur spelen geweldig
Het derde deel in Nintendo's rollenspelreeks Xenoblade is grootser en diepgravender dan de eerdere delen, maar heeft ook tientallen uren nodig om op gang te komen. lees meer»

Voetbalclub Juventus keert na drie jaar afwezigheid terug in FIFA-gameserie
In FIFA 23 is het weer mogelijk om met de Italiaanse voetbalclub Juventus te spelen. FIFA-uitgever EA had de afgelopen drie jaar geen licentie voor de club, waardoor Juventus-fans het moesten doen met de vervangende, niet-bestaande club Piemonte Calcio. lees meer»

Ubisoft stelt game Avatar: Frontiers of Pandora uit naar 2023 of 2024
Gameontwikkelaar Ubisoft heeft het uitbrengen van Avatar: Frontiers of Pandora uitgesteld. Het spel moet nu in 2023 of 2024 verschijnen, heeft het bedrijf donderdag aangekondigd. lees meer»

Vrouwencompetities voor het eerst speelbaar in voetbalgame FIFA 23
In FIFA 23 zullen voor het eerst twee vrouwencompetities speelbaar zijn, meldt uitgever EA donderdag. Het gaat om de Britse FA Women's Super League en de Franse Division 1 Féminine. Later moeten er ook andere competities aan het spel worden toegevoegd. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »