Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

GAMES NIEUWS

Langverwachte opvolger van populaire game GTA V verschijnt in herfst van 2025
Het geduld van liefhebbers van het populaire spel Grand Theft Auto V wordt op de proef gesteld. Opvolger GTA VI verschijnt pas in de herfst van 2025, meldt ontwikkelaar Rockstar Games. lees meer»

'Pokémon met pistolen' is plots populair, maar wordt ook beschuldigd van plagiaat
Palworld is een gigantische hit. De game wordt 'Pokémon met geweren' genoemd en wist in de afgelopen dagen wereldwijd zes miljoen exemplaren te verkopen. Critici hekelen het gebrek aan originaliteit; de monsters in de spelwereld lijken erg veel op de bekende Pokémon. lees meer»

Dertienjarige jongen is eerste mens ooit die einde van Tetris op de NES haalt
Een dertienjarige Amerikaanse jongen is erin geslaagd als eerste mens het einde van de originele Tetris op de Nintendo Entertainment System (NES) te halen. Voor zover bekend wist niemand anders zo ver te komen in het 34 jaar oude spel. lees meer»

Eerste trailer van GTA VI is uitgebracht, game verschijnt in 2025
Gamestudio Rockstar heeft de trailer van Grand Theft Auto VI online gezet. Het nieuwste deel van een van de grootste gameseries ooit moet ergens in 2025 uitkomen voor nieuwe spelcomputers. lees meer»

Nintendo blijft flink profiteren van nieuwe Zelda en de Mario-film
Nintendo verdient veel geld aan de Super Mario Bros. Movie. Ook de vraag naar het spel The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom blijft groot. Het succes van deze titels zorgde voor meer verkopen van games en Switch-consoles. lees meer»

NU+ | Veel lawaai, weinig beenruimte: Rutgers vlucht in een Ryanair-simulatie
Van alles wat je op een doordeweekse avond kan doen, had techjournalist Rutger Otto niet verwacht dat hij ooit in een door tieners gemaakte Ryanair-simulatie zou zitten. Toch stapte hij met tientallen Roblox-spelers aan boord van een virtueel vliegtuig richting de hoofdstad van Montenegro. lees meer»

Britten nu ook akkoord: weg vrij voor Microsoft om Activision Blizzard in te lijven
De overname van gameontwikkelaar Activision Blizzard door Microsoft lijkt echt te gaan plaatsvinden. Ook de Britse toezichthouder heeft er nu mee ingestemd. Dat was het laatste obstakel. lees meer»

Games van de maand: Callisto Protocol, Midnight Suns en meer
Aan het eind van de maand bespreekt NU.nl de belangrijkste nieuwe games. Met ditmaal Callisto Protocol, Marvel's Midnight Suns, Chained Echoes en Vampire Survivors. lees meer»

Microsoft: Sony verplicht gamestudio's om Xbox uit te sluiten
Sony probeert de overname van Activision Blizzard door Microsoft tegen te houden. In reactie heeft Microsoft nu hard uitgehaald naar Sony. Volgens de softwaregigant zou Sony gameontwikkelaars onder druk zetten om games niet uit te brengen op de Xbox van Microsoft. lees meer»

Getest: Dit is de beste gamelaptop tot 1.400 euro
Speel je vaak games op je laptop, dan wil je een snelle alleskunner die geschikt is voor gaming. Tweakers ging op zoek naar het beste model in de prijscategorie tot 1.400 euro. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »