Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

OPMERKELIJK NIEUWS

Bijzonder natuurverschijnsel doet waterplas op Texel na vijf jaar weer roze kleuren
Het water in een waterplas in het natuurgebied Wagejot op Texel kleurt na vijf jaar weer oranjeroze. De verandering is zeer waarschijnlijk het gevolg van een zeldzame combinatie van droogte, een hoog zoutgehalte van het water en een daarin levende microalg, zegt Natuurmonumenten. lees meer»

Vermist kind van vermoord Amerikaans stel na 41 jaar gevonden
Het kind van een vermoord stel uit de Amerikaanse staat Texas is ruim 41 jaar na de gewelddadige dood van haar ouders gevonden, meldt het National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC). Politieagenten in drie staten deden mee aan de zoektocht. Texaanse onderzoekers vonden het kind, dat nu een 42-jarige vrouw is, uiteindelijk in de staat Oklahoma. lees meer»

Vissers in Cambodja vangen rog van 300 kilo: grootste zoetwatervis ooit
Vissers in Cambodja hebben vorige week een pijlstaartrog van 300 kilo gevangen. Volgens biologen is het de grootste vis die ooit gevangen is in zoet water. lees meer»

Video | Duizenden bijen nestelen zich in Haarlemse fietstas
Een zwerm van zo'n 4.500 bijen heeft zich woensdag in een fietstas in Haarlem genesteld. Een imker kwam langs om de zwerm te verwijderen. Zonder beschermende kleding kieperde hij het bijenvolk in een speciale kast, waarin de insecten zich kunnen nestelen. De kast blijft nog even staan, zodat alle bijen de kans krijgen te verhuizen. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »