Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

OPMERKELIJK NIEUWS

India laat 'spionerende droneduif' uit Pakistan weer vrij
De Indiase autoriteiten hebben een van spionage verdachte duif vrijgelaten. India verdacht de vogel ervan een drone bij zich te dragen die zo voor Pakistan ongezien kon spioneren. lees meer»

Goed nieuws: Denen zien buitenlandse geliefden | Nieuwe beelden pandajong
Door het slechte nieuws dat meestal de voorpagina van NU.nl domineert, valt het goede nieuws vaak weg. Daarom maken we een overzicht van positief nieuws van de afgelopen week. lees meer»

Apen stelen bloedmonsters van coronapatiënten in India
Een troep apen heeft eerder deze week bloedmonsters van coronapatiënten gestolen in India. De dieren vielen een laboratoriummedewerker die met de bloedmonsters op het terrein van een medisch instituut in de stad Meerut liep aan. lees meer»

Goed nieuws: 'Irma-effect' bij tolkenschool | Nieuwe intercity aangekomen
Door het slechte nieuws dat meestal de voorpagina van NU.nl domineert, valt het goede nieuws vaak weg. Daarom maken we een overzicht van positief nieuws de afgelopen dagen. lees meer»

111-jarige Chileense coronapatiënte genezen verklaard
Een 111-jarige Chileense coronapatiënte is afgelopen week genezen verklaard. Dat hebben de lokale autoriteiten bekendgemaakt, schrijft BBC News donderdag. Ze is voor zover bekend de op één na oudste persoonter wereld die van COVID-19 is genezen. Ze is tevens de oudste persoon uit Chili die een besmetting met het coronavirus heeft overleefd. lees meer»

'Australiër wil seksfantasie klant verwezenlijken, breekt in op fout adres'
Een Australiër is vrijgesproken van inbraak met kwade bedoelingen, omdat volgens de rechter niet kan worden uitgesloten dat het om de verwezenlijking van een seksuele fantasie ging, schrijft weapon-after-successful-sex-fantasy-defence" target="_blank">The Guardian donderdag. Volgens de advocaat van de verdachte had zijn cliënt een verkeerd adres van een klant ontvangen. lees meer»

Man uit Turnhout krijgt al jarenlang ongevraagd pizza's bezorgd
Jean Van Landeghem uit het Belgische Turnhout krijgt al jarenlang pizza's geleverd zonder dat hij deze zelf heeft besteld. "Het trieste record is veertien leveringen tot 2.00 uur 's nachts", zo zei hij deze week op de Belgische Radio 2. lees meer»

Video | Beer achtervolgt kind tijdens wandeling in Italiaans natuurgebied
De twaalfjarige Italiaan Alessandro zal zijn wandeling in Zuid-Tirol niet snel vergeten. Hij kwam zondag tijdens een wandeling met familieleden in het Alpengebied oog in oog te staan met een grote bruine beer. lees meer»

Pissebed van zeker 242 miljoen jaar oud gevonden in steengroeve Winterswijk
Paleontologen hebben in een steengroeve in Winterswijk een fossiel ontdekt van een pissebed die tussen de 242 en 247 miljoen jaar oud is. Het is de eerste maal dat zo'n oud exemplaar in Nederland ontdekt is. Het gaat om een tot nu toe onbekende pissebedsoort. lees meer»

Veel meer animo voor opleiding gebarentolk door 'Irma-effect'
De Hogeschool Utrecht merkt sinds het begin van de coronacrisis een enorme toename van interesse in de opleiding tot tolk Nederlandse gebarentaal. Door de populariteit van tolk Irma Sluis, die de persconferenties van het kabinet vertaalt, wordt de onderwijsinstelling overstelpt met vragen van mensen die interesse in de opleiding tonen. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »