Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

OPMERKELIJK NIEUWS

Poolse vrouw bang voor onbekend schepsel in boom, blijkt croissant te zijn
Een dierenwelzijnsorganisatie in de Poolse stad Krakau moest deze week uitrukken nadat een vrouw een melding had gedaan van een onbekend dier dat haar vanuit een boomtop scherp in de gaten hield. Toen specialisten ter plaatse kwamen, bleek het om een croissant te gaan, schrijft BBC News donderdag. lees meer»

Goed nieuws: Pfizer levert sneller vaccins | Laatste verloren containers terecht
Door het slechte nieuws dat meestal de voorpagina van NU.nl domineert, sneeuwt het goede nieuws soms onder. Daarom maken we wekelijks op zaterdag de balans op van het positieve en vrolijk makende nieuws van de afgelopen week. lees meer»

Er zouden bijna 2,5 miljard tyrannosaurus rexen op aarde geleefd hebben
Over een tijdspanne van enkele miljoenen jaren leefden er naar schatting zo'n 2,5 miljard ty­ran­no­sau­rus rexen op aarde, blijkt donderdag uit een studie in het wetenschappelijke tijdschrift Science. lees meer»

Hondenpenningen en schildpadschilden aangetroffen in alligatormaag VS
De maaginhoud van een doodgeschoten alligator in South Carolina in de Verenigde Staten geeft een inkijkje in de eetgewoonten van de diersoort. Een slager die zijn buik opensneed, vond onder andere vijf hondenpenningen en meerdere schildpadschilden, schrijft het lokale nieuwsstation WCSC. lees meer»

KNRM rukt uit voor 'vuurpijl' die ondergaande zon blijkt te zijn
De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) is maandagavond met meerdere reddingsboten en een helikopter uitgerukt na een melding over een rode vuurpijl boven de Noordzee bij Katwijk. Bij nader inzien bleek het echter niet om een noodsignaal van een schip, maar om de ondergaande zon te gaan, meldt Omroep West. lees meer»

Man in Voerendaal voorkomt botsing door in rijdende vrachtwagen te stappen
Een oplettende automobilist in het Limburgse Voerendaal heeft een aanrijding van een vrachtwagen voorkomen door zelf in de cabine te klimmen en het stuur over te nemen. De vrachtauto reed bijna in op een woning nadat de chauffeur onwel was geworden. lees meer»

Goed nieuws: Faraostad ontdekt in Egypte | Keukenhof weer beperkt open
Door het slechte nieuws dat meestal de voorpagina van NU.nl domineert, sneeuwt het goede nieuws soms onder. Daarom maken we wekelijks op zaterdag een overzicht van het positieve en vrolijk makende nieuws van de afgelopen week. lees meer»

Faraostad gevonden bij Luxor: 'Grootste ontdekking sinds graf Toetanchamon'
Archeologen hebben in Egypte een ruim drieduizend jaar oude faraostad ontdekt. De stad nabij het toeristische Luxor lag al die tijd ongezien begraven onder een dikke laag zand. Experts noemen de stad de grootste vondst sinds het graf van Toetanchamon begin twintigste eeuw werd ontdekt. lees meer»

Stripboek waarin Superman debuteert verkocht voor recordbedrag
Een stripboek waarin het personage Superman wordt geïntroduceerd, is verkocht voor het recordbedrag van 3,25 miljoen dollar (omgerekend 2,7 miljoen euro), schrijft BBC News. Daarmee beschikt de onbekende koper per direct over hetwaardevolste stripboek ooit. lees meer»

Nieuwe Mrs Sri Lanka moet kroon direct inleveren vanwege mogelijke leugen
In Sri Lanka is een rel ontstaan rondom een missverkiezing voor getrouwde vrouwen. Winnares Pushpika De Silva moest enkele minuten nadat zij tot mooiste gehuwde vrouw van het land uitgeroepen was haar kroon inleveren, omdat zij gescheiden zou zijn. De aanwezige Mrs World, Caroline Jurie, nam haar daarop direct de kroon af. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »