Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

OPMERKELIJK NIEUWS

Brit haalt na zestig pogingen (en ruim 1.600 euro) theorie-examen voor rijbewijs
Een Brit die rijlessen volgt heeft na zestig pogingen eindelijk het theorie-examen gehaald. "De aanhouder wint altijd", reageerde de AA, de Britse tegenhanger van de ANWB. lees meer»

Tuindecoratie van koppel uit Wales blijkt explosieve scheepsgranaat
Een Brits echtpaar werd woensdagavond akelig verrast toen een oude scheepsgranaat die zij jarenlang als decoratie in de tuin hadden staan, een explosief bleek. Een politieagent waarschuwde het stel 's avonds. De volgende dag stond de explosievendienst voor de deur. lees meer»

Inwoners Schots eiland redden enige winkel door 'm zelf te kopen
Inwoners en toeristen hebben de enige winkel van het Schotse eiland Lismore gered. Ze besloten 'm te kopen, schrijft BBC News zondag. lees meer»

Beroemde toren van Bologna gaat steeds schever staan en dreigt in te storten
Een middeleeuwse toren in de Italiaanse stad Bologna zakt steeds verder weg en gaat daardoor steeds schever staan. Daarom heeft de gemeente het gebied rond het bouwwerk afgezet, uit angst dat de toren instort. lees meer»

Grieks-Britse ruzie over beroemde beelden laait op door stropdas koning Charles
De langlopende ruzie tussen Griekenland en het Verenigd Koninkrijk over eeuwenoude beeldhouwwerken duurt voort. De Britse koning Charles droeg vrijdag een blauw-witte stropdas met daarop Griekse vlaggetjes, enkele dagen nadat de Britse premier Rishi Sunak een Grieks werkbezoek had afgezegd. lees meer»

Video | Chinezen slaan hun slag: gigantische gratis taart in no time foetsie
Bij de onthulling van een grote taart in China grepen omstanders hun kans. Gewapend met tasjes probeerden ze zo veel mogelijk taart in te pikken. lees meer»

Finnen krijgen vrijdag geld toe als ze de sauna induiken
De Finse stroomprijs is vrijdag diep in de min gegaan door een foutje van een beurshandelaar. Daardoor krijgen Finnen 's middags en 's avonds geld toe als ze stroom verbruiken. lees meer»

Video | Kind stapt op bagageband en maakt ritje door luchthaven in Chili
Een driejarig jongetje heeft een bijzonder ritje gemaakt door een luchthaven in Chili. Het kind belandde op de bagageband, waardoor hij werd meegevoerd achter de schermen van het vliegveld. lees meer»

Driejarige cruise om de wereld geannuleerd: bedrijf blijkt geen schip te hebben
Een cruise die in drie jaar tijd een reis om de wereld zou maken is geannuleerd. Het bedrijf, Life at Sea Cruises, heeft nog geen twee weken voor vertrek toegegeven dat het geen schip heeft. lees meer»

Verenigde Staten vrezen voor 'invasie van supervarkens' vanuit Canada
De noordelijke Amerikaanse staten Minnesota, North Dakota en Montana nemen maatregelen om een invasie van zogenoemde 'supervarkens' uit Canada te voorkomen. Daar zijn kruisingen ontstaan tussen uit Europa afkomstige wilde zwijnen, die goede overlevingsvaardigheden hebben, en grote lokale zwijnen. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »