Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ECONOMISCH NIEUWS

Acht deelnemers aan testvakantie op Rhodos in quarantaine
Bij vier van de 188 Nederlandse deelnemers aan de vakantiepilot op Rhodos is vrijdag geen definitief negatief resultaat uit hun PCR-test komen rollen, zo laat reisorganisatie Sunweb zaterdag weten. Het viertal is in Griekenland afzonderlijk van elkaar in quarantaine geplaatst. Later in de middag zullen ze een nieuwe PCR-test ondergaan. lees meer»

Etihad Airways lijkt stilletjes afscheid genomen te hebben van Airbus A380
De Airbus A380 is niet langer onderdeel van de Etihad Airways-vloot, zo valt op te maken uit informatie op de website van de luchtvaartmaatschappij van het emiraat Abu Dhabi. Op de website planespotter.net zijn de vliegtuigen inmiddels onder het kopje 'niet meer in gebruik' geschaard. lees meer»

Inmiddels failliete D-reizen had 42 miljoen euro in vouchers uitstaan
De eerder deze maand failliet verklaarde reisbureauketen D-reizen had 42 miljoen euro in vouchers uitstaan bij zijn klanten, zo hebben curatoren vastgesteld. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) zal aan zo'n 22.000 mensen de waarde van deze vouchers uitbetalen, zo meldt de NOS zaterdag. lees meer»

De economie groeit, maar niet iedereen merkt dat: zo kunnen we dat oplossen
Onze inkomens stijgen volgens de cijfers, maar lang niet iedereen merkt dat. Volgens journalist Sander Heijne kampt onze economie met fantoomgroei: ieder jaar produceren we meer goederen en diensten, maar wat hebben we daaraan? Hij schreef er een boek over en dit weekend wordt het tweede deel van zijn serie over de scheefgroei uitgezonden. Aan NU.nl legt hij uit waar het fout gaat en hoe het beter kan. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »