Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ECONOMISCH NIEUWS

Consument grijpt in supermarkt steeds vaker naar duurzame koffie en thee
De verkoop van duurzame voeding in de supermarkt kwam vorig jaar 21 procent hoger uit dan een jaar eerder. Vooral duurzame koffie en thee werden vaker gekocht. Ook is het aanbod van producten met een duurzaamheidskeurmerk toegenomen. lees meer»

Muziekbedrijf achter Lady Gaga is grote hit op eerste beursdag in Amsterdam
Universal Music Group (UMG), het muzieklabel achter onder meer Lady Gaga en Billie Eilish, sluit zijn eerste dag op de beurs van Amsterdam 35,68 procent hoger dan de introductieprijs. Daarmee wordt het bedrijf gewaardeerd op 45,5 miljard euro, een van de grootste beursgangen in Amsterdam in jaren. lees meer»

Bedrijven mogen personeel kosten voor thuiswerken belastingvrij vergoeden
Werkgevers mogen hun werknemers straks een kleine vergoeding geven zonder dat hierover belasting moet worden betaald. Het kabinet presenteert op Prinsjesdag een plan om een maximale vergoeding van 2 euro per dag onbelast te laten. Daarmee worden zaken als een hogere energierekening en kosten voor koffie, thee en toiletpapier deels vergoed. lees meer»

Amerikaanse regering verbiedt cryptoplatform dat witwassen mogelijk zou maken
De Amerikaanse regering heeft SUEX, een platform dat mensen in cryptomunten laat handelen, dinsdag sancties opgelegd. SUEX heeft volgens het ministerie van Financiën hackers geholpen met het witwassen van geld dat ze via afpersing hadden verkregen. Amerikanen mogen niet meer via het platform handelen en kunnen boetes krijgen als ze dat wel doen. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »