Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ECONOMISCH NIEUWS

Adviesbureau: Nederlands pensioenstelsel is beste ter wereld
Nederland heeft het beste pensioenstelsel ter wereld, schrijft adviesbureau Mercer in de Global Pension Index van het bureau. Hiermee staat Nederland voor het eerst in zeven jaar weer bovenaan, gevolgd door Denemarken en Finland. lees meer»

'Problemen bij Marskramer omdat eigenaar te weinig spullen levert'
Huishoudketen Marskramer is in de problemen geraakt omdat er maar een beperkt aantal artikelen wordt geleverd, zeggen franchisenemers maandag tegen Het Financieele Dagblad (FD). Het probleem zou bij het mediabedrijf Audax liggen, dat sinds kort eigenaar is van moederbedrijf De Marskramer. lees meer»

Ook bouwsector wil grote demonstratie tegen stikstofbeleid
In navolging van de boerenprotesten willen ook bedrijven in de bouw massaal naar Den Haag. Een oproep van de stichting Grond In Verzet om op woensdag 30 oktober op het Malieveld in Den Haag te demonstreren, heeft al veel bijval gekregen, meldt initiatiefnemer Klaas Kooiker zondag. lees meer»

'Kosten opiatencrisis VS afgelopen jaren meer dan 550 miljard euro'
De opiatencrisis in de Verenigde Staten heeft naast honderdduizenden slachtoffers ook enorme economische schade veroorzaakt, blijkt uit een rapport van de Society of Actuaries (SOA). lees meer»

Importheffingen VS gaan in, Europa dreigt met tegenmaatregelen
Als reactie op het verhoogde importtarief voor vijftig Europese producten dat de VS vanaf vrijdag heft, gaat Europa "mettertijd" extra heffingen voor Amerikaanse producten invoeren, zegt Eurocommissaris Cecilia Malmström. lees meer»

'Deel klanten DSB Bank kampt nog altijd met schulden'
Een aantal klanten met een lening bij de in 2009 failliet verklaarde DSB Bank heeft nog altijd last van schulden, blijkt uit een enquête van De Volkskrant. lees meer»

Trump ziet af van organiseren G7-top op eigen golfresort
Amerikaanse president Donald Trump ziet af van zijn plan om de 46e editie van de G7-top in 2020 op zijn luxe golfresort Trump National Doral te organiseren, meldt hij zondagochtend in een reeks berichten op Twitter. lees meer»

Franse staatsloterij FDJ richting beurs Parijs
Een aanvraag van de Franse regering om de staatsloterij Française des Jeux (FDJ) naar de Parijse beurs te brengen is goedgekeurd. lees meer»

Dit Nederlandse bedrijf maakt spoorloze wagens voor de Efteling
Het Nederlandse bedrijf ETF is gespecialiseerd in het maken van spoorloze wagens voor attractieparken. In een reeks op zoek naar succesvolle Nederlandse bedrijven gaat NU.nl langs bij ETF om te zien hoe het bedrijf is gegroeid en of het klaar is voor de toekomst. lees meer»

Resultaat van Coca-Cola gestuwd door suikervrije drank
Coca-Cola heeft in het derde kwartaal beter dan verwachte resultaten geboekt. Dit kwam vooral dankzij een grotere vraag naar suikervrije dranken en Coca-Cola Plus Coffee. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »