Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ALGEMEEN NIEUWS

Vitesse-fans komen met schrik vrij bij instorten van uitvak in Nijmegen
Vitesse-supporters zijn zondag aan een ramp ontsnapt op het moment dat ze de zege op NEC (0-1) vierden. Tijdens een feestje met de spelers na de eerste Gelderse derby in 4,5 jaar stortte het voorste gedeelte van het uitvak in. lees meer»

Hongaarse oppositie kiest conservatief als tegenkandidaat premier Orbán
De zes Hongaarse oppositiepartijen hebben zondag Peter Marki-Zay aangewezen als hun gezamenlijke kandidaat om het in de verkiezingen van april volgend jaar op te nemen tegen zittend premier Viktor Orbán. lees meer»

Brits ministerie overweegt extra politiebeveiliging voor alle parlementsleden
De Britse minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel overweegt om Britse parlementsleden voorlopig te laten beveiligen door de politie bij bijeenkomsten met kiezers, schrijft The Guardian zondag. Daarnaast wordt de algehele beveiliging van de Britse parlementsleden onder de loep genomen na de moordaanslag op David Amess. lees meer»

Arrestaties wegens verboden wapenbezit bij woonprotest in Rotterdam
Bij de woondemonstratie in Rotterdam zijn acht mensen mensen door de politie aangehouden wegens opruiing, belediging en verboden wapenbezit. Na de aanhoudingen keerde de rust weer. lees meer»

Oud-president Bill Clinton ontslagen uit ziekenhuis na urineweginfectie
Bill Clinton heeft zondag het ziekenhuis in Californië verlaten. De Amerikaanse voormalig president kampte met een infectie en was vijf nachten opgenomen. lees meer»

Einde van vulkaanuitbarsting La Palma is nog lang niet in zicht
Er is nog lang geen einde van de vulkaanuitbarsting op La Palma in zicht. De Cumbre Vieja blijft lava spuwen en er worden nog steeds veel aardbevingen gemeten op het Canarische eiland. lees meer»

Stijging coronacijfers leidt komende week tot negatief reisadvies vanuit Europa
Nederland kleurt komende week grotendeels rood op de kaart van coronagevallen in Europa, de een na hoogste waarschuwingskleur van de Europese gezondheidsdienst ECDC. De ingezette najaarsstijging kan betekenen dat andere landen op den duur strengere regels voor Nederlandse reizigers invoeren, zoals bij eerdere coronagolven ook gebeurde. lees meer»

Video | Honderden fans van Squid Game spelen in Rotterdam spel uit de serie
Honderden fans van Squid Game doen in Rotterdam mee aan een van de spellen uit de populaire Netflix-serie. De deelnemers spelen het spel Red Light-Green Light, waarbij ze alleen mogen bewegen als een pop zingt. In tegenstelling tot de Netflix-serie mogen de spelers het spel levend verlaten als ze geëlimineerd worden. lees meer»

Iran gaat weer met wereldleiders onderhandelen over nieuwe nucleaire deal
Iran keert donderdag terug naar de onderhandelingstafel om te praten met landen waarmee het in 2015 een akkoord sloot over het nucleaire programma van het land en een einde aan de sancties. Minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir-Abdollahian zegt dat het overleg in Brussel plaatsvindt, nadat het vorige gesprek in juni in Wenen was beëindigd. lees meer»

Nederlandse man voltooit wandeltocht van 3.000 kilometer op blote voeten
De Nederlandse Afghanistan-veteraan Anton Nooteboom (34) heeft zondag een monstertocht van 3.000 kilometer op zijn blote voeten door Australië voltooid. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »