Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ALGEMEEN NIEUWS

VS lanceert voor het eerst in ruim negen jaar zelf bemande ruimtevlucht
Ruimtevaartbedrijf SpaceX heeft zaterdag om 21.22 uur (Nederlandse tijd) de Crew Dragon-capsule gelanceerd, met twee Amerikaanse astronauten aan boord. Deze lancering is historisch: niet alleen is het de eerste keer sinds 2011 dat Amerikaanse astronauten vanaf Amerikaanse bodem opstijgen, het is ook de eerste commerciële astronautenlancering naar het internationaal ruimtestation (ISS) ooit. lees meer»

Opnieuw protest in meerdere steden VS, betogers negeren massaal avondklok
In meerdere steden in de Verenigde Staten was het in de nacht van zaterdag op zondag (Nederlandse tijd) opnieuw onrustig. De autoriteiten in verschillende grote steden, zoals Atlanta, Los Angeles en Chicago, hebben een avondklok ingesteld, maar dat weerhield mensen er niet van massaal de straat op te gaan. lees meer»

Weerbericht: Pinksteren begint zonnig maar wordt steeds meer bewolkt
Eerste Pinksterdag begint behoorlijk zonnig. Af en toe hangt er een sluierwolk, maar geleidelijk ontstaan er steeds meer stapelwolken. lees meer»

Trump stelt G7-top uit, zodat meer landen kunnen deelnemen
De Amerikaanse president Donald Trump heeft de G7-top uitgesteld, omdat hij vindt dat andere landen erbij moeten kunnen zijn. De 46e editie van de top zou eigenlijk in juni plaatsvinden, maar Trump wil het forum nu verplaatsen naar september of later. lees meer»

Liveblog coronavirus | Brazilië nadert 500.000 besmettingen
lees meer»

Surinaamse coalitiepartijen ondertekenen regeringsproclamatie zonder NDP
Vier Surinaamse politieke partijen hebben zaterdag een proclamatie voor samenwerking getekend. Daarmee kunnen ze een coalitieregering vormen, zonder de NDP van huidig president Desi Bouterse. lees meer»

Video | SpaceX lanceert eerste bemande commerciële vlucht naar ISS
SpaceX heeft zaterdagavond de Crew Dragon-capsule gelanceerd vanaf het Kennedy Space Center in Florida. Het is de eerste bemande commerciële capsule die onderweg is naar het internationaal ruimtestation (ISS). lees meer»

Roemeense premier betaalt forse boete na overtreden eigen coronaregels
De Roemeense minister-president Ludovic Orbán heeft zaterdag een flinke boete van ongeveer 620 euro betaald wegens het niet naleven van de coronamaatregelen én het overtreden van het rookverbod in zijn land. lees meer»

Protesten Minneapolis volgens minister overgenomen door 'onruststokers'
De Amerikaanse minister van Justitie William Barr vindt dat de demonstraties in Minneapolis en elders in de Verenigde Staten uit de hand lopen omdat ze zijn overgenomen door 'onruststokers' van buiten de staat. Dat zei Barr zaterdag in een verklaring die werd uitgezonden op de Amerikaanse televisie. lees meer»

'Uitbraak coronavirus in Haagse moskee na niet naleven maatregelen'
Minstens 21 mensen van de geloofsgemeenschap die samenkomt in de Faizul-Islam Moskee in Den Haag hebben positief getest op het coronavirus. Dat meldt Omroep West zaterdagavond. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »