Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ALGEMEEN NIEUWS

FC Den Bosch erkent alsnog racisme: 'Hebben plank volledig misgeslagen'
FC Den Bosch heeft maandag alsnog toegegeven dat een deel van de aanhang zich zondag in het thuisduel met Excelsior (3-3) schuldig heeft gemaakt aan racisme. De club uit de Keuken Kampioen Divisie gaat diep door het stof en verontschuldigt zich voor de eerste reactie op de gebeurtenissen. lees meer»

Politie evalueert intocht Sint: 'Dit was vroeger zaak voor de wijkagent'
De politie is dit jaar in juni al begonnen met de voorbereidingen voor de sinterklaasintochten. Met effect: grote ongeregeldheden bleven zaterdag en zondag uit. Maar het kost de politie wel veel tijd en mankracht, erkent politiechef Willem Woelders, die dit jaar als nationaal commandant de intocht onder zijn hoede had. lees meer»

10 jaar cel voor man die Wilders om cartoonwedstrijd 'naar hel wilde sturen'
De 27-jarige Pakistaan Junaid I. krijgt tien jaar cel opgelegd vanwege het beramen van een terroristisch misdrijf gericht op het doden van PVV-leider Geert Wilders. De rechtbank Den Haag stelt maandag dat bewezen is dat I. het misdrijf plande vanwege de voorgenomen cartoonwedstrijd van Wilders. lees meer»

Onderzoek geeft mogelijk meer duidelijkheid over oorzaak MS
Onderzoekers van het Radboudumc in Nijmegen melden dat ze genetische afwijkingen hebben gevonden die mogelijk bijdragen aan een verhoogd risico op MS. De resultaten vormen volgens de wetenschappers een belangrijke stap richting een betere bestrijding van de ziekte. lees meer»

OM onderzoekt racisme bij Den Bosch, trainer doet aangifte na bedreiging
Het Openbaar Ministerie (OM) in Oost-Brabant heeft maandag aangekondigd een onderzoek in te stellen naar de gebeurtenissen bij de voetbalwedstrijd tussen FC Den Bosch en Excelsior van zondag. Tevens heeft trainer Erik van der Ven van Den Bosch aangifte gedaan wegens bedreiging. lees meer»

Drie voertuigen in water beland na instorten Franse hangbrug
In de Franse plaats Mirepoix-sur-Tarn is maandag een hangbrug ingestort. Twee auto's en een vrachtwagen kwamen in de rivier de Tarn terecht. Eén persoon kwam daarbij om het leven en meerdere mensen raakten gewond. lees meer»

Minder vuurwerkincidenten in voetbalstadions, wel toename buiten stadions
De meeste incidenten binnen voetbalstadions hebben nog altijd te maken met het gebruik van vuurwerk, blijkt maandag uit een jaarverslag van het Centraal Informatiepunt Voetbalvandalisme (CIV). Ook is het aantal incidenten met vuurwerk in de omgeving van stadions licht toegenomen. lees meer»

IND moet mogelijk miljoenen betalen om lange wachttijden
De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) moet in 2020 waarschijnlijk 17 miljoen euro aan dwangsommen uitkeren aan asielzoekers die te lang moeten wachten op hun procedure. Dat laat staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Ankie Broekers-Knol maandag weten in een brief aan de Tweede Kamer. lees meer»

Van 'insulinemoorden' verdachte verzorger beroept zich op zwijgrecht
Rahiied A. heeft maandag in de rechtbank van Rotterdam laten weten op advies van zijn advocaat te zwijgen over de verdenking dat hij in 2016 en 2017 elf mensen onnodig insuline heeft toegediend. Volgens justitie had dit vier sterfgevallen tot gevolg. lees meer»

Op Terschelling aangespoeld lichaam na 66 jaar geïdentificeerd
Een op Terschelling aangespoeld lichaam is na 66 jaar alsnog geïdentificeerd. Uit DNA-onderzoek is gebleken dat het lichaam van Andries Penning uit Maassluis is, kapitein van de kustvaarder Westland. Het schip verging in de nacht van de Watersnoodramp in 1953 op de Noordzee. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »