Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

Wanneer moet je je winterbanden wisselen voor zomerbanden?
Nu de maand april opeens weer winterweer met zich meebrengt, worden automobilisten die op winterbanden rijden opnieuw geconfronteerd met het eeuwige dilemma: alvast overstappen naar zomerbanden of niet? lees meer»

Ferrari komt in 2025 met eerste volledig elektrische auto
Ferrari presenteert in 2025 zijn eerste volledig elektrische auto, zo laat de autofabrikant vrijdag weten. Eerder meldde het Italiaanse automerk nog dat het zijn eerste volledig elektrische auto pas na 2025 zou gaan maken, omdat de technologie nog niet ver genoeg ontwikkeld was. lees meer»

Video | Eerste kennismaking met de elektrische Kia EV6
De elektrische Kia EV6 is Kia's eerste auto op het nieuwe, modulaire E-GMP-platform. Daarmee deelt het model zijn technische basis met de Hyundai IONIQ 5, maar toch zijn er verrassend veel verschillen tussen de twee. lees meer»

Klimaatneutrale elektrische auto komt in 2030: kan dat wel?
Het elektrische merk Polestar heeft vorige week plannen aangekondigd om in 2030 een volledig klimaatneutrale auto te bouwen. Dat wil het autobedrijf niet doen door bossen te planten of enkel zonnepanelen te installeren. Maar hoe dan wel? lees meer»

Citroën durft de gewone gezinswagen weer aan: dit is de C5 X
Het is alweer vier jaar geleden dat in Nederland het doek viel voor de Citroën C5. Maar nu is er een opvolger: de C5 X. Het blijkt een gewone gezinsauto, met veel luxe en comfort, die verrassend genoeg aan de SUV-hype ontkomt. lees meer»

Tesla Roadster wordt de eerste elektrische klassieker
De allereerste klassieker onder de elektrische auto's dient zich aan: de Tesla Roadster. Het is de auto die de weg heeft geplaveid voor de doorbraak van het elektrisch rijden. lees meer»

Oud-premier Balkenende ziet kansen voor Nederlandse auto-industrie
Oud-premier Jan Peter Balkenende is een groot autoliefhebber. Zo is hij voorzitter van de onafhankelijke jury die tweejaarlijks de Automotive Innovation Awards (AIA) uitreikt. Hoe staat het eigenlijk met de Nederlandse auto-industrie en welke rol kan ons land spelen op het wereldtoneel? We vragen het aan de voormalig politicus. lees meer»

VEH: Gemeenten vangen tekorten op met duurdere parkeervergunningen
Gemeenten verhogen de prijs voor een parkeervergunning dit jaar gemiddeld met 3,3 procent, blijkt vrijdag uit een onderzoek van Vereniging Eigen Huis (VEH). Volgens de belangenvereniging zitten er grote uitschieters bij, zoals een verdubbeling van het tarief in het Overijsselse Oldenzaal en een forse stijging in Utrecht. lees meer»

Tweedehands elektrische auto's zijn steeds gewilder
Elektrische auto's zijn ook op de markt van tweedehands auto's steeds gewilder. In de eerste drie maanden van dit jaar verkochten autobedrijven ruim 2.400 elektrische tweedehandsjes aan particulieren, ruim dubbel zoveel als in dezelfde periode vorig jaar. Vooral de Renault ZOE, Nissan Leaf en BMW i3 waren populair, blijkt uit cijfers van brancheorganisatie BOVAG en databureau RDC. lees meer»

Video | Rij-impressie: Mercedes-Maybach GLS 600
Met de Maybach GLS 600 komt Mercedes met een antwoord op de luxe SUV's van Engelse automerken. AutoWeek ging ermee op pad. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »