Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

Ferrari presenteert nieuwe sportwagen Roma
Ferrari heeft met de Roma een nieuwe sportwagen onthuld. Hoewel het model meer dan 600 pk heeft, wordt de auto vermoedelijk niet als pure sportwagen in de markt gezet. lees meer»

Ford presenteert door Mustang geïnspireerde elektrische auto
Ford heeft zijn eerste als zodanig ontworpen elektrische auto onthuld. Het merk heeft zijn legendarische Mustang als uitgangspunt genomen om tot een model te komen dat moet gaan concurreren met de Tesla Model Y. lees meer»

Nederlandse Audi-CEO Bram Schot stapt op per 1 april
De Nederlander Bram Schot neemt per 1 april volgend jaar afscheid bij Audi. Het bedrijf heeft Markus Duesmann benoemd als zijn opvolger, zo meldt het merk vrijdag. lees meer»

VDL Nedcar blijft ook na 2022 auto's produceren voor BMW
VDL Nedcar heeft met het Duitse BMW afgesproken ook na 2022 auto's voor het merk te produceren, schrijft 1Limburg donderdag. Het is een belangrijke afspraak voor de Nederlandse automaker, zegt een woordvoerder tegen het Limburgse medium. lees meer»

Daimler ontslaat personeel om overstap naar elektrisch te kunnen betalen
Automaker Daimler, het moederbedrijf van onder meer Mercedes-Benz, gaat flink in het personeelsbestand snijden, meldt het bedrijf donderdag. Zo hoopt de automaker 1,65 miljard euro te besparen. De kostenbesparing is volgens Daimler nodig om investeringen in elektrisch en autonoom rijden te bekostigen. lees meer»

Eerste rijtest: Seat Mii electric
De drieling van de Volkswagen Group, bestaande uit de Seat Mii, de Skoda Citigo en de Volkswagen Up, is met een flink verbeterde elektrische aandrijflijn verkrijgbaar. Daarmee komen de auto's op papier minimaal 250 kilometer ver tegen een relatief gunstige prijs. AutoWeek testte de Seat om te kijken hoe hij bevalt. lees meer»

Mazda CX-30 behaalt bijna perfecte score bij botsproef
De nieuwe cross-over van Mazda, de CX-30, heeft bij de botsproef van Euro NCAP een nagenoeg perfecte score voor de bescherming van volwassen inzittenden behaalt. De Mazda scoorde op dat onderdeel 99 procent volgens de Europese instantie die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van crashtests. lees meer»

McLaren presenteert nieuwe open sportwagen
McLaren heeft de Elva onthuld, een eerbetoon aan de gelijknamige sportwagen uit de jaren zestig. De open tweezitter is een nieuwe toevoeging aan de zogeheten Ultimate Series van het merk en zal in een beperkte oplage worden gebouwd. lees meer»

Tesla bouwt eerste Europese 'gigafabriek' in de omgeving van Berlijn
Tesla plaatst zijn eerste Europese 'gigafabriek' in Berlijn, in de omgeving van luchthaven Berlin Brandenburg die nog in aanbouw is. Dat onthulde topman Elon Musk dinsdagavond in de Duitse stad, nadat eerder op de dag vacatures voor &country=3" target="_blank">banen in Duitsland op de site van de elektrischeautofabrikant werden geplaatst. lees meer»

Eerste dubbeltest: Ford Focus ST tegen de Hyundai I30 N
Een snelle hatchback spreekt tot de verbeelding van velen. Hyundai is een nieuwkomer in dit segment, terwijl Ford met de Focus ST een nieuw model heeft. Is het debuut van Hyundai met de i30 N goed genoeg om de nieuwste troef van Ford te overtreffen? lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »