Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

MUZIEK NIEUWS

Ed Sheeran, Calvin Harris en Avril Lavigne volgend jaar op Pinkpop
Pinkpop heeft maandag de eerste namen van de line-up bekendgemaakt. Onder anderen Ed Sheeran, Calvin Harris en Avril Lavigne spelen volgend jaar op het festival in Limburg. lees meer»

Mojo compenseert Madonna-fans niet voor gemiste treinen
Fans die afgelopen weekend een dure taxi moesten bestellen omdat hun trein niet meer reed na het concert van Madonna, kunnen niet rekenen op compensatie. Organisator Mojo stelt dat van tevoren duidelijk is gecommuniceerd dat het een latertje zou worden. lees meer»

Bonnie St. Claire en Ron Brandsteder maken parodie op eigen megahit
Bonnie St. Claire en Ron Brandsteder hebben een parodie gemaakt op hun lied Dokter Bernhard. Ze verschenen zaterdagavond in het satirische programma Even Tot Hier en zongen samen het lied Dokter Chatbot, een nieuwe versie van hun hit uit 1976. lees meer»

Praat Mee | Waar ga jij op stemmen voor de Top2000?
Deze week is de stemweek van de Top 2000. Tussen vrijdag 1 en vrijdag 8 december kan iedereen via de website van NPO Radio 2 op maximaal 35 nummers stemmen. Welk nummer hoort volgens jou op de eerste plek van de Top 2000? lees meer»

Recensieoverzicht: Madonna geeft rommelige, maar kippenvel opwekkende show
Fans moesten uren op haar opkomst wachten, maar uiteindelijk stond Madonna vrijdag en zaterdag tóch op het podium van de Ziggo Dome. Critici zagen een grootse show waarin de 'Queen of Pop' soms wat muzikale steken liet vallen. lees meer»

KISS kondigt na laatste concert aan dat hologrammen het overnemen
De Amerikaanse band KISS heeft zaterdagavond, tijdens het laatste optreden ooit van de groep, digitale avatars van zichzelf geïntroduceerd. KISS is de eerste Amerikaanse groep die zichzelf op deze manier vereeuwigd heeft. lees meer»

Madonna laat Ziggo Dome minder lang wachten: concert begint 'al' om 22.00 uur
Madonna stond zaterdag 'al' om 22.00 uur op het podium van de Ziggo Dome voor haar tweede concert in Amsterdam. Het concert was daardoor iets na middernacht klaar, en niet pas om 0.45 uur, zoals vrijdag het geval was. lees meer»

Vrouw overleden The Pogues-zanger hoopt dat Fairytale of New York op 1 komt
De vrouw van de donderdag overleden The Pogues-zanger Shane MacGowan hoopt dat diens nummer Fairytale of New York met Kerstmis op de eerste plek van de Britse hitlijst zal staan. Dat zou een mooi eerbetoon zijn, zei ze tegen de BBC. lees meer»

Duitse kerstmarkten klagen dat ze veel geld kwijt zijn aan muziek
Veel exploitanten van kerstmarkten in Duitsland klagen over de in hun ogen buitensporige kosten voor muziek. De auteursrechtenorganisatie die ze moeten betalen voor muziekrechten heeft de tarieven flink verhoogd, omdat kerstmarkten eerder onjuiste gegevens doorspeelden om kosten te drukken. lees meer»

Meduza, One Republic en Kim Petras maken nummer voor EK voetbal 2024
Het officiële lied voor het EK voetbal in Duitsland van volgend jaar wordt gemaakt door drie artiesten. Meduza, One Republic en Kim Petras gaan voor het EK-lied zorgen, is zaterdag tijdens de EK-loting bekendgemaakt. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »