Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

MUZIEK NIEUWS

Drummer Cesar Zuiderwijk wil ondanks eind Golden Earring blijven optreden
Cesar Zuiderwijk wil blijven optreden, vertelt hij woensdag in een gesprek met het AD. Golden Earring is wegens de ziekte van gitarist George Kooymans inmiddels gestopt, maar de 73-jarige drummer ziet voorlopig nog geen eind aan zijn carrière komen. lees meer»

The Rolling Stones-drummer Charlie Watts niet op tournee vanwege gezondheid
Drummer Charlie Watts van The Rolling Stones zal vanwege zijn gezondheid niet meedoen aan de aankomende Amerikaanse tournee. Dat heeft de Britse rockband woensdag bekendgemaakt. lees meer»

Evenementensector steunt oproep ID&T om in september weer volledig te openen
De evenementen- en cultuursector steunt de nieuwe oproep van ID&T tot een volledige opening in september, omdat dan iedereen die dat wil gevaccineerd kan zijn. "Het is een noodzaak dat we vanaf 1 september openen", zegt Jan Zoet, voorzitter van de Taskforce cultuursector. "Anders is de sector ten dode opgeschreven." lees meer»

Songfestival-winnaar Maneskin maakt met Iggy Pop nieuwe versie van hit
Rockband Maneskin brengt vrijdag een nieuwe versie van zijn hit I Wanna Be Your Slave uit, maakt de Songfestival-winnaar van dit jaar woensdag bekend op Instagram. Daarbij is ook een rol weggelegd voor de Amerikaanse rocklegende Iggy Pop. lees meer»

Rihanna (33) is miljardair volgens zakenblad Forbes
Rihanna heeft meer dan 1 miljard dollar (zo'n 844 miljoen euro) aan vermogen, stelt zakenblad Forbes woensdag. De 33-jarige zangeres vergaarde het overgrote deel daarvan niet met haar muziek, maar met haar cosmeticalijn Fenty Beauty. lees meer»

Voice-zanger Dany baalt van wegebben momentum: 'Moet achteraan aansluiten'
The voice of Holland-winnaar Dani van Velthoven, die nu onder de artiestennaam Dany muziek uitbrengt, baalt ervan dat het coronavirus ervoor zorgt dat hij niet optimaal gebruik kan maken van zijn winst. De zanger vertelt in gesprek met NU.nl dat hij het gevoel heeft overal achteraan aan te moeten sluiten. lees meer»

Kort geding ID&T over eendaagse evenementen gaat niet door
Het kort geding over eendaagse evenementen van ID&T gaat niet door. De festivalorganisator wilde op kortere termijn, voor 13 augustus, meer duidelijkheid over de toekomst van de evenementenbranche. Na het inzien van het OMT-advies en de aangekondigde coronamaatregelen voor evenementen heeft ID&T besloten ervan af te zien. lees meer»

The Offspring-drummer zegt dat hij uit band is gezet omdat hij vaccin weigert
Pete Parada, de drummer van The Offspring, is naar eigen zeggen uit de band gezet omdat hij weigert zich te laten vaccineren tegen COVID-19. lees meer»

Album met Lady Gaga wordt laatste plaat van 95-jarige Tony Bennett
Op de 95e verjaardag van Tony Bennett is de titel van zijn gezamenlijk album met Lady Gaga bekendgemaakt. De plaat heet Love for Sale en is aangekondigd als het laatste werk van de artiest, die lijdt aan de ziekte van Alzheimer. lees meer»

Loes Haverkort vond rust en inspiratie voor album na verhuizing naar Frankrijk
Loes Haverkort en haar gezin zijn tijdens de coronapandemie naar Frankrijk verhuisd en de actrice en zangeres voelt daar een enorme rust door. Eindelijk komt ze toe aan het schrijven van haar eerste album, vertelt ze aan Grazia. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »