Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

MUZIEK NIEUWS

Snelle: 'Ik ga het rustiger aan doen, maar verhaal is deels groter gemaakt'
Snelle heeft vrijdag voor het eerst zelf op het nieuws gereageerd dat hij op doktersadvies minder gaat werken. De zanger laat op Instagram weten dat het klopt dat hij het rustiger aan gaat doen, maar dat een deel van het verhaal wat groter is gemaakt. lees meer»

Nieuwe muziek: Genade voor Dotan | Dinand kondigt soloalbum aan
Elke vrijdag ververst de muziekstreamingdienst Spotify de afspeellijst New Music Friday, met daarin een groot deel van de nieuwe singles die nationale en internationale artiesten uitbrengen. NU.nl zet een aantal opvallende releases op een rij. lees meer»

Gelegenheidsband The Streamers geeft koningsdagconcert bij Noordeinde
The Streamers, een tijdens de coronacrisis ontstane gelegenheidsband met onder anderen Guus Meeuwis, Typhoon en Maan, geven op Koningsdag (27 april) hun tweede concert. De show, die plaatsvindt op het terrein van Paleis Noordeinde in Den Haag, is gratis te volgen en wordt aangeboden door koning Willem-Alexander en koningin Máxima. lees meer»

Ziggo Dome verwijdert reclame voor album van veroordeelde rapper JoeyAK
De Ziggo Dome heeft donderdag een billboard verwijderd voor Bodemboy, het nieuwe album van de vorig jaar veroordeelde artiest JoeyAK. De concertzaal laat vrijdag aan AT5 weten dat het niet de bedoeling was dat de reclameüberhaupt te zien zou zijn. lees meer»

Typhoon en Eefje de Visser treden op tijdens online editie Bevrijdingspop
Onder anderen Typhoon, Eefje de Visser, Altin Gün en Banji treden op tijdens de eerste online editie van Bevrijdingspop in Haarlem. Ook Ambassadeurs van de Vrijheid Jonna Fraser, Davina Michelle en Tino Martin zijn op 5 mei te zien op het podium van het Patronaat. lees meer»

Ladies of Soul verplaatsen show opnieuw
Nu de vaccinatie tegen COVID-19 wereldwijd in gang is gezet, kondigen bands, dj's, zangers en zangeressen weer optredens aan. NU.nl deelt de hele dag door updates die de artiesten geven. lees meer»

Davina Michelle schreef nummer speciaal voor eerste halve finale Songfestival
Tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival staat ook Davina Michelle op het podium in Rotterdam. De zangeres verzorgt met een speciaal voor het evenement geschreven nummer de intervalact op 18 mei. Ook actrice Thekla Reuten is onderdeel van het optreden. lees meer»

Documentairemaker over vermoeide Snelle: 'Hoop dat hij de tijd neemt'
Snelle maakte enkele weken voordat de Netflix-documentaire Snelle: Zonder Jas Naar Buiten verschijnt bekend dat hij op doktersadvies rust neemt wegens oververmoeidheid. Documentairemaker Anne de Clercq vertelt in gesprek met NU.nl dat ze hoopt dat de muzikant de tijd neemt om beter te worden. lees meer»

Akwasi wordt definitief niet vervolgd voor uitspraken op de Dam
Akwasi wordt definitief niet vervolgd voor de uitspraken die hij op 1 juni tijdens een antiracismebetoging op de Dam deed. Dat heeft het gerechtshof Amsterdam donderdag bepaald. De officier van justitie noemde de uitspraak van Akwasi opruiend, maar seponeerde de zaak in september vorig jaar voorwaardelijk. lees meer»

Baas B wil alleen met Lange Frans werken als ze qua boodschap opéén lijn zitten
Lange Frans en Baas B waren net aan een comeback als duo begonnen, toen begin 2020 de wereld veranderde door de coronapandemie. Baas B gebruikte de tijd in lockdown om een soloalbum te maken. Samenwerken met Lange Frans wil hij alleen nog als ze qua boodschap opéén lijn zitten, vertelt hij aan NU.nl. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »