Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

MUZIEK NIEUWS

'Boudewijn de Groot stopt met optreden in 2020'
Boudewijn de Groot stopt in 2020 met optreden. Dit vertelt Henny Vrienten, die goed met de 75-jarige zanger bevriend is, in de podcast Met Groenteman in de Kast. lees meer»

Kanye West komt met Bijbelse opera Nebuchadnezzar
Kanye West komt met een eigen opera genaamd Nebuchadnezzar. De rapper kondigt maandag op Twitter aan dat het stuk op 24 november wordt opgevoerd in The Hollywood Bowl. lees meer»

Zanger James Arthur stopt met Twitter vanwege kwetsende opmerkingen
James Arthur wil geen Twitter meer gebruiken, omdat hij te veel kwetsende opmerkingen voorbij ziet komen, meldt de winnaar van de Britse versie van The X Factor zondag in zijn laatste tweet. lees meer»

Ariana Grande moet misschien concerten afzeggen vanwege ziekte
Ariana Grande heeft last van een sinusinfectie. Via haar Instagram Stories laat ze zaterdagavond weten dat het niet zeker is of haar geplande concerten kunnen doorgaan. lees meer»

Nieuwe muziek op vrijdag: Billie Eilish, Taylor Swift en De Staat
Elke vrijdag ververst muziekstreamingdienst Spotify de afspeellijst New Music Friday, met daarin een groot deel van de nieuwe singles die nationale en internationale artiesten uitbrengen. NU.nl zet een aantal opvallende releases op een rij. lees meer»

Kanye West geeft verrassingsoptreden in Amerikaanse gevangenis
Kanye West trad afgelopen vrijdag op in een gevangenis in de Texaanse stad Houston. Voor een groot deel van de gevangenen en cipiers was het een verrassingsbezoek. Kanye West nam ook zijn kerkkoor mee, waarmee hij geregeld optreedt op zondag. West is in Houston voor een optreden bij de in Amerika bekende tv-predikant Joel Osteen. Zijn vrouw Kim Kardashian was tijdens het optreden bij de terdoodveroordeelde Rodney Reed, ook in Texas. Reed kreeg te horen dat zijn executie werd uitgesteld, na veel ophef en twijfels over zijn schuld. lees meer»

André Rieu stopte met kerstconcerten in Engeland vanwege 'ijskoude hal'
André Rieu geeft in december drie kerstconcerten in het MECC in Maastricht. De afgelopen acht jaar deed hij dat in Engeland, maar daar kwam abrupt een einde aan. De zeventigjarige violist wilde niet meer samenwerken met het organisatiebureau in Londen dat hem en zijn orkest steeds liet optreden in eenijskoude hal. Dat vertelt Rieu zaterdag in De Teledre-rieu-waarom-ik-vluchtte-uit-engeland" target="_blank">graaf. lees meer»

Recensieoverzicht: 'Dertien-in-een-dozijnband met aanstekelijke melodieën'
Time, het vijfde studioalbum van Kensington, moet de hoge verwachtingen waarmaken van een band die in Nederland de absolute top heeft bereikt. Een greep uit de recensies. lees meer»

Kensington-gitarist Casper Starreveld is vader geworden
Casper Starreveld is ongeveer drie maanden geleden vader geworden van een zoontje, vertelde hij vrijdag in RTL Boulevard. lees meer»

Hind legt laatste hand aan r&b-plaat na schrappen van volledig album
Hind legt momenteel de laatste hand aan een nieuwe EP die ze zelf als r&b omschrijft. De in Los Angeles woonachtige zangeres vertelt in gesprek met NU.nl dat ze eerder een volledig album af had, dat toch niet uitgebracht zal worden. In plaats daarvan bleef ze werken aan nieuwe liedjes om haar sound te ontwikkelen. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »