Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

MUZIEK NIEUWS

Nieuwe muziek op vrijdag: Nieuw album Lady Gaga | Twee singles van Bizzey
Elke vrijdag ververst de muziekstreamingdienst Spotify de afspeellijst New Music Friday, met daarin een groot deel van de nieuwe singles die nationale en internationale artiesten uitbrengen. NU.nl zet een aantal opvallende releases op een rij. lees meer»

Lady Gaga keert terug naar de dansvloer: 'Haar talent werd lang onderschat'
Lady Gaga maakt na een op country en rock geïnspireerd album haar comeback op de dansvloer. De zangeres die doorbrak met pakkende dancepopliedjes heeft vrijdag haar nieuwe album Chromatica uitgebracht. Het is haar eerste plaat sinds de film A Star Is Born en de soundtrack ShallowAMPLT em>, die de koers van haar carrière veranderden. lees meer»

Zangeres LAKSHMI maakt coronavoorstelling over huidhonger
LAKSHMI gaat in het najaar op tournee door Nederland. In de voorstelling Huidhonger zal de 27-jarige zangeres eigen nummers en covers zingen en daarnaast monologen over de huidige situatie voordragen. lees meer»

Dit zijn de gevolgen van de Bewaar je ticket-regeling voor consumenten
Als gevolg van de coronacrisis kunnen veel evenementen niet doorgaan: concerten, theaterstukken en festivals worden uitgesteld of afgelast. Om ervoor te zorgen dat consumenten niet massaal hun geld terugvragen, is het initiatief 'Bewaar je ticket, geniet later' gestart. Maar welke rechten hebben consumenten hierbij en wat gebeurt er als een organisator of poppodium in de tussentijd toch failliet gaat? lees meer»

The Strokes na 15 jaar weer in Nederland als headliner Best Kept Secret
The Strokes zijn bevestigd als headliner van het festival Best Kept Secret in 2021. De Amerikaanse band, bekend van hits als Last Nite, Juicebox en Reptilia, sluit het festival op zaterdag 12 juni 2021 op het hoofdpodium af. lees meer»

Vrijetijdssector gaat volgens ACM de fout in met vouchers
Bedrijven die zich richten op de vrijetijdssector, zoals (sport)evenementen en festivals maar ook sportscholen en ondernemingen die trainingen en opleidingen verzorgen, gaan de fout in met vouchers die worden gegeven bij annuleringen. Dat concludeert de Autoriteit Consument&Markt (ACM) na onderzoek van zo'n 180 voucherregelingen in vijf sectoren. lees meer»

Lil Kleine geeft dinnershows voor dertig man in Amsterdamse club Nova
Lil Kleine geeft volgende week vier optredens voor dertig personen in de Amsterdamse club Nova. lees meer»

Monique Smit gooide vanwege haar kinderen nieuw liedje in de prullenbak
Monique Smit gebruikte haar kinderen als proefkonijnen bij de totstandkoming van haar nieuwe nieuwe album en boek Kleuterpop, vertelt ze donderdag in De Telegraaf. De zangeres gooide een liedje weg toen haar kinderen er niet enthousiast op reageerden. lees meer»

Afrojacks verloofde Elettra Lamborghini neemt single op met Bizzey
Elettra Lamborghini, de verloofde van Afrojack, heeft een single opgenomen met rapper Bizzey. De Italiaanse zangeres en realityster kondigt op Instagram aan dat het lied Hola Kitty heet. lees meer»

Billie Eilish zet korte film over bodyshaming op YouTube
Billie Eilish heeft een korte film over bodyshaming op YouTube gezet. De video, die de titel Not My Responsibility draagt, was bedoeld voor de wegens het coronavirus afgezegde tour van de zangeres. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »